0,5 mm Lotus Roller dermaroller

kr540,50 På lager
Størrelse :
0,5 mm
EAN:
5060268260436
Antall:
  • Produktreferanse: 3256957-7005935
  • Plane icon Sendes innen 24 timer
  • Sendes fra Storbritannia
  • Leveringskostnad til Norge kr89,79

Lotus Roller 0,5 mm dermaroller-PR68

En imponerende skjønnhet verktøyet dugelig å oppnå imponerende anti aldring resultater

En moderne tilpasning av en tradisjonell kinesisk medisin akupunktur verktøyet, Lotus Roller derma valsen fungerer på to måter hudforyngelse:

1: kollagen induksjon terapi (Cit). Huden needling av The Lotus Roller dermaroller, forskning har vist, kan øke nivået av kollagen i huden med opptil 1000% i bare en enkelt behandling.

2: transdermal absorpsjon. Huden needling øker opptaket av aktuelle produkter som våre naturlig Anti aldring og Scar serum (som vi anbefaler for å brukes sammen med våre dermaroller), med opp til 10 000 ganger i en enkelt behandling.

0,5 mm valsen er kanskje det beste alle rundt roller og den mest nyttige for ansikt. det hjelpemidler absorpsjon av skjønnhetsprodukter og minste valsen som inducts kollagen.

Bruke Lotus Roller derma valsen til å behandle en rekke vanlige hudproblemer, inkludert synlig reduserer rynker og andre tegn på aldring, forstørrede porer, slapp hud, hyper pigmentering og kjedelig og ujevn complexions. På grunn av sin evne til å stimulere blodstrøm, kan Lotus Roller derma valsen også være effektiv på å bekjempe arrdannelse og håravfall (bruk med hvite Lotus naturlig serum og spray for optimale resultater).

Som en sikkerhet advarsel, dette er et under verktøy, men husker du kjøper et produkt med nåler. Ikke bli fristet til å kjøpe billige etterlikninger (selv de FDA vises ikke nødvendigvis har en garanti for sterilitet eller sikkerhet). ). Lotus valsen er produsert til den høyeste standarden. Hvis brukes og oppbevares riktig, vil våre høy kvalitet dermarollers gi deg et år med skjønnhetsterapi

Nøkkel vise egenskaper

; Trygg: Lotus Roller derma valsen er produsert til de høyeste profesjonelle standardene, garanterer sterilitet og kvalitet

; Rimelig: Beware av billige derma roller imitasjoner eller FDA vises elementer

; Effektiv: Vi anbefaler 0,5 mm derma roller for ansikt. Det er den minste størrelsen å effektivt induct kollagen

Holdbar: 192, 0.30mm bredt nåler, rustfritt stål, sist opp til ett år, i motsetning til andre merker

; Bistår: Rynker, tegn på aldring, forstørret porene, slapp hud, kjedelig & ujevn complexions, arr

"

Produkter sendes fra individuelle Fruugo-forhandlere, som befinner seg i Europa og resten av verden. Leveringstid og fraktpris varierer avhengig av forhandlerens plassering, destinasjonslandet og valgt leveringsmetode.

Fruugo tilbyr to leveringsalternativer: Standard eller Express. Alle forhandlere tilbyr en standard leveringstjeneste, og noen forhandlere tilbyr også ekspresslevering.

Selv om Fruugo-forhandlere streber etter å levere innen disse tidsplanene, ber vi deg være oppmerksom på at tidsplanene er omtrentlige og ikke garanterte.

Leveringstidene inkluderer ikke tid til tollavklaring, fordi dette er utenfor Fruugos kontrollområde.

Vennligst tillat ekstra frakttid for levering til fjerntliggende steder, og også i løpet av hektiske perioder som rundt jul.

Alle leverandører leverer i løpet av vanlige arbeidstider og kan kreve signatur ved mottakelse, så sørg for at bestillingen din leveres til en adresse der noen er til stede for å ta imot den.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Visse produkter som kjøpes på Fruugo, kan ikke returneres. Disse produktene faller inn under følgende kategorier:

Vi ber om at du tar godt vare på produktene mens de er i din besittelse. Varer som returneres, må være i god stand. De må være ubrukte, fortsatt ha originaletikettene og ligge i originalforpakningen. Det er ditt ansvar å sikre at varene er pakket på riktig måte, og at de ikke blir skadet i løpet av transporten.

Varsling om retur

Dersom du ønsker å returnere en bestilling eller noen av produktene i en bestilling, ber vi deg varsle Fruugo-brukerstøtten innen 14 dager etter at du har mottatt varene, med følgende informasjon:

Brukerstøtten vår sender deg spesialinstruksjoner om hvordan du sender returpakken(e) tilbake til forhandleren(e). Vennligst ikke send returpakken før du har fått instruksjonene.

Returnering av produkter til forhandlere

Varer må returneres uten unødvendig forsinkelse, og ikke senere enn 14 dager etter at du har varslet oss om kanselleringen.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, må du sende hvert produkt i samsvar med instruksjonene og til forhandleren du i utgangspunktet kjøpte varen fra. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker registrert post (og forsikrer varer av høy verdi), ettersom verken Fruugo eller forhandlere er ansvarlige for forsendelser som kommer på avveie eller skades under transporten.

Sørg for å ta vare på postkvitteringen, slik at du har bevis på at du sendte varen i tilfelle den skulle komme på avveie.

Refusjoner

Du blir refundert innen 14 dager etter at forhandleren mottar varene. Vi varsler deg på e-post så fort produktene kommer frem til forhandleren og er godkjent for retur. Der forhandleren har tilbudt å hente varene, blir du refundert innen 14 dager etter kanselleringen.

Med mindre produktet eller produktene du vil returnere, kom frem til deg i skadet forfatning, er du ansvarlig for transportkostnadene for returen.

Såfremt du returnerer alle produktene fra en spesifikk forhandler, refunderer vi standardkostnaden for frakt, som du betalte for den opprinnelige leveringen. Dersom du valgte å betale for en ikke-standardisert levering, refunderer vi bare kostnaden for den rimeligste standardleveringen. 

Skadede eller feilaktige varer

Hvis du mottar en skadet, ødelagt eller defekt vare, må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig. Som et minstekrav ber vi deg ta med følgende informasjon:

Vi ber vanligvis kunder om å sende skadede produkter tilbake til forhandleren. Så fort de kommer frem til forhandleren, sender forhandleren deg et erstatningsprodukt. Dersom varen ikke kan erstattes, eller du ønsker å kansellere bestillingen, mottar du full refusjon. Du blir også tilbakebetalt for fraktkostnader for skadede eller feilaktige varer så fort vi har mottatt postkvitteringen din.

Dersom den ytre forpakningen på bestillingen din er synlig skadet når den mottas, og du mistenker at produktene også er skadet, kan du enten avvise leveringen eller godta varene og signere for dem som skadet. I begge tilfeller må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig.

Avvisning av levering

Dersom du avviser en levering eller deler av en levering (der produktet eller forpakningen ikke ser ut til å være skadet eller defekt), er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene.Eventuelle gebyrer og avgifter som er pådratt av forhandleren fordi pakken er avvist, blir trukket fra salgsrefusjonen.

 

Flere White Lotus Anti Aging-produkter