Alcotec 23% Turbo gjær

kr54,00 På lager
EAN:
693062010690
Antall:
  • Produktreferanse: 1518940-3655593
  • Plane icon Sendes innen 24 timer
  • Sendes fra Storbritannia
  • Leveringskostnad til Norge kr203,76

Hjem moonshine gjør har tatt et skritt fremover. Med den nye Alcotec 23% turboen ren er det nå mulig å bryte den magiske 20% alkohol barrieren av gjæring alene. Dette vil ta din reflux fortsatt til nye høyder

Den nye Alcotec 23% turbo gjæren er basert rundt en helt ny klasse av oppskrifter som inneholder aktivert karbon, under gjæring. En annen type sporstoffer mineraler, og nye gjær påkjenningen, vi er nå i stand til å gjøre mer alkohol fra en gjæring enn noensinne og når brukt med kvalitet destillasjon utstyr for å lage moonshine, som en god reflux fortsatt - det vil produsere mer alkohol enn noensinne.

Glem hva hjem destillasjon handbook sier om maksimal alkohol. Med Alcotec 23%, verdens første ekte over 20% alkohol turbo gjær, du kan nå trykke alkohol yield fremfor alt tidligere grenser, spesielt hvis du bruker en reflux fortsatt.

Instruksjoner:

25 liter 23% alkohol i 9 dager bland varmt og kaldt vann til en flytende temperatur på 40 C i en sterilisert fermenter (dugelig av avholde minst 27 liter). Justere volumet til nøyaktig 18 liter. Legge til 10.5 kg gjære sukker (druesukker monohydrat) og bland godt væske er helt klart. Bruk ikke noen andre sukker. Legge til innholdet i alle tre poser (gjær næringsinnhold og aktivert karbon) i væsken. Merk: riste karbon pose før åpning for å sikre der er ikke noen klumper, spesielt nær posen. Etter 3 timer - forsiktig røre i skum/skum (hindrer skummende senere). La gjære i romtemperatur (18 C - 24 C) i 7 dager (til noen mer aktivitet - kan ta 1-2 ekstra dager hvis kule temp).

Merk: Hvis omgivelsestemperaturen er over 24 C på gjæringen vil holde seg tidlig.

Merk: Alltid vurdere risikoen for lekkasje, skumming etc når du velger hvor du skal plassere fermentor. Legge til en god fining agent (Alcotec Turbo Klar eller lignende) og gå til klar for 2 dager (vask ikke trenger å være helt klare for destillasjon) eller lenger hvis du planlegger å bruke den uten destillasjon.

Merk: Det er viktig å bruke turbo klar, ellers uønskede stoffer absorbert i gjæring frigis igjen under koking. Siphon av din vask er klar for destillasjon eller annen bruk.

Stabling:

Fermenting større volumer (25 ltrs)

Tenk på det. Denne turbo er så ekstrem, den er optimalisert for 25 liter, og det vil overopphetes grovt hvis du prøver å gjære flere

Mucy lurere bruker Alcotec 48. Denne turbo vil håndtere stabling til en viss grad, men oppskriften tar fortsatt en viss tilpasning (forslag er å legge til maks 6-7 kg sukker per 25 liter og ikke gjære over 100 liter). Du kan fortsatt få noen rester av sukker, men det samlede resultatet blir bedre.

Produkter sendes fra individuelle Fruugo-forhandlere, som befinner seg i Europa og resten av verden. Leveringstid og fraktpris varierer avhengig av forhandlerens plassering, destinasjonslandet og valgt leveringsmetode.

Fruugo tilbyr to leveringsalternativer: Standard eller Express. Alle forhandlere tilbyr en standard leveringstjeneste, og noen forhandlere tilbyr også ekspresslevering.

Selv om Fruugo-forhandlere streber etter å levere innen disse tidsplanene, ber vi deg være oppmerksom på at tidsplanene er omtrentlige og ikke garanterte.

Leveringstidene inkluderer ikke tid til tollavklaring, fordi dette er utenfor Fruugos kontrollområde.

Vennligst tillat ekstra frakttid for levering til fjerntliggende steder, og også i løpet av hektiske perioder som rundt jul.

Alle leverandører leverer i løpet av vanlige arbeidstider og kan kreve signatur ved mottakelse, så sørg for at bestillingen din leveres til en adresse der noen er til stede for å ta imot den.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Visse produkter som kjøpes på Fruugo, kan ikke returneres. Disse produktene faller inn under følgende kategorier:

Vi ber om at du tar godt vare på produktene mens de er i din besittelse. Varer som returneres, må være i god stand. De må være ubrukte, fortsatt ha originaletikettene og ligge i originalforpakningen. Det er ditt ansvar å sikre at varene er pakket på riktig måte, og at de ikke blir skadet i løpet av transporten.

Varsling om retur

Dersom du ønsker å returnere en bestilling eller noen av produktene i en bestilling, ber vi deg varsle Fruugo-brukerstøtten innen 14 dager etter at du har mottatt varene, med følgende informasjon:

Brukerstøtten vår sender deg spesialinstruksjoner om hvordan du sender returpakken(e) tilbake til forhandleren(e). Vennligst ikke send returpakken før du har fått instruksjonene.

Returnering av produkter til forhandlere

Varer må returneres uten unødvendig forsinkelse, og ikke senere enn 14 dager etter at du har varslet oss om kanselleringen.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, må du sende hvert produkt i samsvar med instruksjonene og til forhandleren du i utgangspunktet kjøpte varen fra. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker registrert post (og forsikrer varer av høy verdi), ettersom verken Fruugo eller forhandlere er ansvarlige for forsendelser som kommer på avveie eller skades under transporten.

Sørg for å ta vare på postkvitteringen, slik at du har bevis på at du sendte varen i tilfelle den skulle komme på avveie.

Refusjoner

Du blir refundert innen 14 dager etter at forhandleren mottar varene. Vi varsler deg på e-post så fort produktene kommer frem til forhandleren og er godkjent for retur. Der forhandleren har tilbudt å hente varene, blir du refundert innen 14 dager etter kanselleringen.

Med mindre produktet eller produktene du vil returnere, kom frem til deg i skadet forfatning, er du ansvarlig for transportkostnadene for returen.

Såfremt du returnerer alle produktene fra en spesifikk forhandler, refunderer vi standardkostnaden for frakt, som du betalte for den opprinnelige leveringen. Dersom du valgte å betale for en ikke-standardisert levering, refunderer vi bare kostnaden for den rimeligste standardleveringen. 

Skadede eller feilaktige varer

Hvis du mottar en skadet, ødelagt eller defekt vare, må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig. Som et minstekrav ber vi deg ta med følgende informasjon:

Vi ber vanligvis kunder om å sende skadede produkter tilbake til forhandleren. Så fort de kommer frem til forhandleren, sender forhandleren deg et erstatningsprodukt. Dersom varen ikke kan erstattes, eller du ønsker å kansellere bestillingen, mottar du full refusjon. Du blir også tilbakebetalt for fraktkostnader for skadede eller feilaktige varer så fort vi har mottatt postkvitteringen din.

Dersom den ytre forpakningen på bestillingen din er synlig skadet når den mottas, og du mistenker at produktene også er skadet, kan du enten avvise leveringen eller godta varene og signere for dem som skadet. I begge tilfeller må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig.

Avvisning av levering

Dersom du avviser en levering eller deler av en levering (der produktet eller forpakningen ikke ser ut til å være skadet eller defekt), er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene.Eventuelle gebyrer og avgifter som er pådratt av forhandleren fordi pakken er avvist, blir trukket fra salgsrefusjonen.

 

Flere Goodlife-produkter