AquaPac 100% vanntett kamera tilfellet (liten)

kr209,00 Utsolgt på lager
EAN:
7073981141898
Antall:
  • Produktreferanse: 3573518-7543981
  • Sendes fra Storbritannia
  • Leveringskostnad til Norge kr56,47

AquaPac 100% vanntett kamera Case (liten) du alltid visste at strandferie gikk hardt arbeid. Jeg mener, to uker ligge på gylden sand, lese en trashy roman og bestilling mojitos er tortur, rett? Alle det er å gjøre for å lindre kval er av sporadiske skutt av noen fargerike tropisk fisk på revet, og se om du kan fange den velsmakende kanadiske i svekke utgjør. Du kan ikke vente å få hjem... yeahright

Hva stopper vannet i?

Den patenterte Aquaclip® tetter tilfelle - med en enkel et par spaker. Det er blitt testet tøffeste internasjonale vanntettingsmembraner standarder. Hvis du ikke har sett før, kan du lese vår veiledning til den

Detaljer:

Du kan ta flotte bilder rett gjennom vinduene LENZFLEX (se nedenfor). Selv under vann. Små punkt og skyt kamera Case (koden 414) er kompatibel med de fleste små digitale kameraer. Det skal flyte med kameraet i den. Det er garantert nedsenkbare 15 fot (5 meter). UV-stabilisert TPU materialet ikke brutt ned eller misfarget av sollys. Det holder også støv og sand. De er et problem for kameraer (bare spør reparatør i lokal kamera butikken).

Følger med: den kommer med en justerbar neckcord så kan du henge den rundt halsen. Den kommer med en pakke med 5 tørkemiddel poser. Dette vil bidra til å absorbere alle kondens i luften inne i saken. Hvis du vet du skal ta den et sted spesielt fuktig som Jacksonville eller jungelen, ville du være lurt å kjøpe noen ekstra pakker. Den kommer med vår 3 års global garanti (se "Kjøp med selvtillit" nedenfor). Hvor stort er tilfelle? Små pek og skyt kamera tilfellet (koden 414) passer små digitale kameraer. Maksimal størrelse på utstyr for å passe i saken omkrets: 10.2 i/265 mm jeg virkelig får gode bilder gjennom plast? ja

Spesielle fleksibelt objektiv materialet vi bruker å lage vinduene linse kalles LENZFLEX. Det er optisk-klare. Du får et LENZFLEX vindu på hver side av saken, så du kan bruke kameraet uansett runde. Og robust og fleksibel materialet kan du bruke alle telefon/PDA kontrollene.

Produkter sendes fra individuelle Fruugo-forhandlere, som befinner seg i Europa og resten av verden. Leveringstid og fraktpris varierer avhengig av forhandlerens plassering, destinasjonslandet og valgt leveringsmetode.

Fruugo tilbyr to leveringsalternativer: Standard eller Express. Alle forhandlere tilbyr en standard leveringstjeneste, og noen forhandlere tilbyr også ekspresslevering.

Selv om Fruugo-forhandlere streber etter å levere innen disse tidsplanene, ber vi deg være oppmerksom på at tidsplanene er omtrentlige og ikke garanterte.

Leveringstidene inkluderer ikke tid til tollavklaring, fordi dette er utenfor Fruugos kontrollområde.

Vennligst tillat ekstra frakttid for levering til fjerntliggende steder, og også i løpet av hektiske perioder som rundt jul.

Alle leverandører leverer i løpet av vanlige arbeidstider og kan kreve signatur ved mottakelse, så sørg for at bestillingen din leveres til en adresse der noen er til stede for å ta imot den.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Visse produkter som kjøpes på Fruugo, kan ikke returneres. Disse produktene faller inn under følgende kategorier:

Vi ber om at du tar godt vare på produktene mens de er i din besittelse. Varer som returneres, må være i god stand. De må være ubrukte, fortsatt ha originaletikettene og ligge i originalforpakningen. Det er ditt ansvar å sikre at varene er pakket på riktig måte, og at de ikke blir skadet i løpet av transporten.

Varsling om retur

Dersom du ønsker å returnere en bestilling eller noen av produktene i en bestilling, ber vi deg varsle Fruugo-brukerstøtten innen 14 dager etter at du har mottatt varene, med følgende informasjon:

Brukerstøtten vår sender deg spesialinstruksjoner om hvordan du sender returpakken(e) tilbake til forhandleren(e). Vennligst ikke send returpakken før du har fått instruksjonene.

Returnering av produkter til forhandlere

Varer må returneres uten unødvendig forsinkelse, og ikke senere enn 14 dager etter at du har varslet oss om kanselleringen.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, må du sende hvert produkt i samsvar med instruksjonene og til forhandleren du i utgangspunktet kjøpte varen fra. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker registrert post (og forsikrer varer av høy verdi), ettersom verken Fruugo eller forhandlere er ansvarlige for forsendelser som kommer på avveie eller skades under transporten.

Sørg for å ta vare på postkvitteringen, slik at du har bevis på at du sendte varen i tilfelle den skulle komme på avveie.

Refusjoner

Du blir refundert innen 14 dager etter at forhandleren mottar varene. Vi varsler deg på e-post så fort produktene kommer frem til forhandleren og er godkjent for retur. Der forhandleren har tilbudt å hente varene, blir du refundert innen 14 dager etter kanselleringen.

Med mindre produktet eller produktene du vil returnere, kom frem til deg i skadet forfatning, er du ansvarlig for transportkostnadene for returen.

Såfremt du returnerer alle produktene fra en spesifikk forhandler, refunderer vi standardkostnaden for frakt, som du betalte for den opprinnelige leveringen. Dersom du valgte å betale for en ikke-standardisert levering, refunderer vi bare kostnaden for den rimeligste standardleveringen. 

Skadede eller feilaktige varer

Hvis du mottar en skadet, ødelagt eller defekt vare, må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig. Som et minstekrav ber vi deg ta med følgende informasjon:

Vi ber vanligvis kunder om å sende skadede produkter tilbake til forhandleren. Så fort de kommer frem til forhandleren, sender forhandleren deg et erstatningsprodukt. Dersom varen ikke kan erstattes, eller du ønsker å kansellere bestillingen, mottar du full refusjon. Du blir også tilbakebetalt for fraktkostnader for skadede eller feilaktige varer så fort vi har mottatt postkvitteringen din.

Dersom den ytre forpakningen på bestillingen din er synlig skadet når den mottas, og du mistenker at produktene også er skadet, kan du enten avvise leveringen eller godta varene og signere for dem som skadet. I begge tilfeller må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig.

Avvisning av levering

Dersom du avviser en levering eller deler av en levering (der produktet eller forpakningen ikke ser ut til å være skadet eller defekt), er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene.Eventuelle gebyrer og avgifter som er pådratt av forhandleren fordi pakken er avvist, blir trukket fra salgsrefusjonen.

 

Flere Aquapac-produkter