Arr reduksjon Pack

kr1276,00 På lager
Antall:
  • Produktreferanse: 3256950-7005927
  • Plane icon Sendes innen 24 timer
  • Sendes fra Storbritannia
  • Leveringskostnad til Norge kr89,47

Arr reduksjon Pack-PR26

White Lotus arr reduksjon pakken har blitt spesielt designet til å behandle alle slags arr. Det er en veldig populær behandling pakke for akne arr & is valgarr men også ideell for healing vannkopper arrdannelse og kirurgisk arr, for eksempel appendectomy, c-delen og Tummy tuck arr.

3 komponentene i pakken: 0,5 Lotus Berg dermaroller, dermastamp og økologisk arr Serum er laget for å arbeide sammen for å gi en sunn arr behandling, designet av hvit Lotus klinisk eksperter.

Derma stempel er utformet for å gi lokalisert stimulering til et bestemt område å bryte opp arrvev og oppfordrer blodstrøm. Så effektivt, en 70% forbedring i synlig utseendet av arr kan forventes (vi anbefaler minst 3 måneder på behandling og endre kan være bemerket innen 14 dager).

Våre 0,5 mm Lotus Berg dermaroller, produsert etter de strengeste standarder-varer opp til et år, tar sin rolle i prosessen ved å fremkalle kollagen rundt videreformidlede arrvev, og dermed bidra til å regenerere huden. Det er flott å bruke for Anti aldring i ansiktet mellom stempel behandlinger på isolerte arrdannelse. Du bør være skeptisk til billige etterlikninger (FDA liste ikke garanterer kvalitet eller sterilitet).

Den andre fordelen med dermaroller er økningen i skinn støtdempende nivå (kan være opp til 10 000 ganger

). Dette kan de aktive ingrediensene i våre organisk arr Serum begynne å jobbe, i motsetning til så mange dyre arr kremer som bare sitte på huden. Kjernen helbredende ingrediens i utformingen er grønn te olje. Grønn te olje evne til huden har vært vitenskapelig bevist. Siste tester i Tyskland for eksempel vist grønn te ekstrakt som 10 ganger mer effektivt når foryngende hudceller enn Laserlys terapi alene. Det har også helbredende og anti-rødhet og kinesiske urter lagt fremme blodsirkulasjonen.

Pakken kan lett doble opp for anti aldring på grunn av hud regenerasjon prinsippene.

Nøkkel vise egenskaper

; Privat: Billig pakken kan forbedre akne arr & andre arrdannelse med opptil 70% hjemme som brukes for anti aldring

; Sunn: Alle produkter arbeide sammen for å helbrede og regenerere huden, sikkert og naturlig

; Trygg: Lotus Berg-dermaroller er en premium kvalitet roller - varer et år med gjentatt bruk, og garanterer kvalitet og sterilitet

; Effektiv: 0,5 mm Lotus Roller derma roller er den minste størrelsen å effektivt induct kollagen

; Pure: Hvit Lotus organiske serum & spray er naturlige og bruke bare Vegan Society godkjent ingredienser

"

Produkter sendes fra individuelle Fruugo-forhandlere, som befinner seg i Europa og resten av verden. Leveringstid og fraktpris varierer avhengig av forhandlerens plassering, destinasjonslandet og valgt leveringsmetode.

Fruugo tilbyr to leveringsalternativer: Standard eller Express. Alle forhandlere tilbyr en standard leveringstjeneste, og noen forhandlere tilbyr også ekspresslevering.

Selv om Fruugo-forhandlere streber etter å levere innen disse tidsplanene, ber vi deg være oppmerksom på at tidsplanene er omtrentlige og ikke garanterte.

Leveringstidene inkluderer ikke tid til tollavklaring, fordi dette er utenfor Fruugos kontrollområde.

Vennligst tillat ekstra frakttid for levering til fjerntliggende steder, og også i løpet av hektiske perioder som rundt jul.

Alle leverandører leverer i løpet av vanlige arbeidstider og kan kreve signatur ved mottakelse, så sørg for at bestillingen din leveres til en adresse der noen er til stede for å ta imot den.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Visse produkter som kjøpes på Fruugo, kan ikke returneres. Disse produktene faller inn under følgende kategorier:

Vi ber om at du tar godt vare på produktene mens de er i din besittelse. Varer som returneres, må være i god stand. De må være ubrukte, fortsatt ha originaletikettene og ligge i originalforpakningen. Det er ditt ansvar å sikre at varene er pakket på riktig måte, og at de ikke blir skadet i løpet av transporten.

Varsling om retur

Dersom du ønsker å returnere en bestilling eller noen av produktene i en bestilling, ber vi deg varsle Fruugo-brukerstøtten innen 14 dager etter at du har mottatt varene, med følgende informasjon:

Brukerstøtten vår sender deg spesialinstruksjoner om hvordan du sender returpakken(e) tilbake til forhandleren(e). Vennligst ikke send returpakken før du har fått instruksjonene.

Returnering av produkter til forhandlere

Varer må returneres uten unødvendig forsinkelse, og ikke senere enn 14 dager etter at du har varslet oss om kanselleringen.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, må du sende hvert produkt i samsvar med instruksjonene og til forhandleren du i utgangspunktet kjøpte varen fra. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker registrert post (og forsikrer varer av høy verdi), ettersom verken Fruugo eller forhandlere er ansvarlige for forsendelser som kommer på avveie eller skades under transporten.

Sørg for å ta vare på postkvitteringen, slik at du har bevis på at du sendte varen i tilfelle den skulle komme på avveie.

Refusjoner

Du blir refundert innen 14 dager etter at forhandleren mottar varene. Vi varsler deg på e-post så fort produktene kommer frem til forhandleren og er godkjent for retur. Der forhandleren har tilbudt å hente varene, blir du refundert innen 14 dager etter kanselleringen.

Med mindre produktet eller produktene du vil returnere, kom frem til deg i skadet forfatning, er du ansvarlig for transportkostnadene for returen.

Såfremt du returnerer alle produktene fra en spesifikk forhandler, refunderer vi standardkostnaden for frakt, som du betalte for den opprinnelige leveringen. Dersom du valgte å betale for en ikke-standardisert levering, refunderer vi bare kostnaden for den rimeligste standardleveringen. 

Skadede eller feilaktige varer

Hvis du mottar en skadet, ødelagt eller defekt vare, må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig. Som et minstekrav ber vi deg ta med følgende informasjon:

Vi ber vanligvis kunder om å sende skadede produkter tilbake til forhandleren. Så fort de kommer frem til forhandleren, sender forhandleren deg et erstatningsprodukt. Dersom varen ikke kan erstattes, eller du ønsker å kansellere bestillingen, mottar du full refusjon. Du blir også tilbakebetalt for fraktkostnader for skadede eller feilaktige varer så fort vi har mottatt postkvitteringen din.

Dersom den ytre forpakningen på bestillingen din er synlig skadet når den mottas, og du mistenker at produktene også er skadet, kan du enten avvise leveringen eller godta varene og signere for dem som skadet. I begge tilfeller må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig.

Avvisning av levering

Dersom du avviser en levering eller deler av en levering (der produktet eller forpakningen ikke ser ut til å være skadet eller defekt), er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene.Eventuelle gebyrer og avgifter som er pådratt av forhandleren fordi pakken er avvist, blir trukket fra salgsrefusjonen.

 

Flere White Lotus Anti Aging-produkter