Blå solen Jar - LED nattlys av SUGE UK

kr179,00 5 enheter på lager
EAN:
5060043060596
Antall:
  • Produktreferanse: 2202420-4973275
  • Plane icon Sendes innen 24 timer
  • Sendes fra Storbritannia
  • Leveringskostnad til Norge kr174,36

Blå solen Jar - LED nattlys av SUGE UK. Glasskrukke lagrer sollys om natten. Designet av den fantastiske Tobias Wong bare for SUGE UK

Solen Jar samler og lagrer sollys slik at du kan se i mørket. Egnet for bruk innendørs eller i hagen. Veldig enkelt - bare et solcellepanel, batteri og LED-lys. En jam krukke lagrer syltetøy. En solen jar samler og butikker solskinn slik at du kan få bruke den natten. I dag kan du la din solen Jar utenfor - eller i et solfylt vindu i flere timer å lade. Om natten lyser solen glasset opp automatisk. Den er laget med en tradisjonell Mason krukke og inne solen jar er en svært effektiv solcelle, oppladbart batteri og blå LED-lampe. Når glasset er plassert i sollys, skaper solcellen en elektrisk strøm som lader batteriet i løpet av dagen. Denne energien brukes deretter natten til power LED-lampen i glasset. Lyset utsendt er diffust ved frostet glasset og gir utseendet på blå sollys. Solen krukker fungerer best utendørs i DIREKTE sol

Solar drevet lampe som gir deg gratis sollys alltid

Egnet for innendørs og utendørs bruk - Mason krukker er vakre og - av natur - vanntett, så solen Jar kan gjerne stå utenfor i alle værforhold. En perfekt hagen lys eller nattlys for barnets soverom. Du kanskje har merket at det ikke er noen bryter på solen Jar - faktisk er det ingen synlige Kontroller hele. En lyssensor i glasset aktiverer automatisk lysene når det blir mørkt (eller lysene er slått

). Det er en overstyring bytte inne i lokket til å slå av lyset natten hvis du foretrekker. Automatisk - The solen Jar har en innebygd lyssensor, og slår av og på automatisk når det blir mørke eller lyse. Solen Jar MÅ være i mørket for å lyse opp. Lading - batteriet må solen for å lade, og Sun glasset må lades før første gangs bruk. La utenfor eller i et solfylt vindu i DIREKTE SOLLYS. Det vil kreve flere timer, og i overskyet forhold, vi anbefaler lading for et par dager. Slå av manuell - hvis du ikke ønsker din solen Jar lys opp når det blir mørkt, angi bryteren til "Charge" modus. Dette vil spare batteriet livet og lade batteriet på samme tid: Løft metal spaken for å frigi lokket og satt til "Charge". Solen Jar vil fortsette å lade på? Auto? modus. Vinter - dårlig vær er dårlige nyheter for solen krukker

Du kan finne at om vinteren, eller under overskyet vær, Sun glasset lyser for kortere tid enn vanlig, flimrer, eller ikke. I tider med langvarig dårlig vær (når det ikke er nok naturlige solen for å lade dine solen Jar) kan du ta ut batteriet og lade den i en normal batterilader. Skifte batteri - oppladbare batterier har en lang, men ikke uendelig, liv. Etter mange kostnader, kan batteriet miste sin evne til å lagre energi. Åpne solen Jar og løft ut gummi innsettings- og solcellepanel. Batteriet er under solcellepanel, erstatte med standard AA oppladbare batteri. Aldri bruk ikke-oppladbare batterier i Sun glasset. Vannmotstand - Kilner glass har en vanntett forsegling, så solen glasset kan stå ute i vått vær. Etter en lang tid utenfor, kondens kan bygge opp inne, dette ikke vil skade solen Jar. Fjerne alle fuktighet oppbygging, åpne lokket og forsiktig ut det indre arbeidet, tømme ut vannet og erstatte indre.

Produkter sendes fra individuelle Fruugo-forhandlere, som befinner seg i Europa og resten av verden. Leveringstid og fraktpris varierer avhengig av forhandlerens plassering, destinasjonslandet og valgt leveringsmetode.

Fruugo tilbyr to leveringsalternativer: Standard eller Express. Alle forhandlere tilbyr en standard leveringstjeneste, og noen forhandlere tilbyr også ekspresslevering.

Selv om Fruugo-forhandlere streber etter å levere innen disse tidsplanene, ber vi deg være oppmerksom på at tidsplanene er omtrentlige og ikke garanterte.

Leveringstidene inkluderer ikke tid til tollavklaring, fordi dette er utenfor Fruugos kontrollområde.

Vennligst tillat ekstra frakttid for levering til fjerntliggende steder, og også i løpet av hektiske perioder som rundt jul.

Alle leverandører leverer i løpet av vanlige arbeidstider og kan kreve signatur ved mottakelse, så sørg for at bestillingen din leveres til en adresse der noen er til stede for å ta imot den.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Visse produkter som kjøpes på Fruugo, kan ikke returneres. Disse produktene faller inn under følgende kategorier:

Vi ber om at du tar godt vare på produktene mens de er i din besittelse. Varer som returneres, må være i god stand. De må være ubrukte, fortsatt ha originaletikettene og ligge i originalforpakningen. Det er ditt ansvar å sikre at varene er pakket på riktig måte, og at de ikke blir skadet i løpet av transporten.

Varsling om retur

Dersom du ønsker å returnere en bestilling eller noen av produktene i en bestilling, ber vi deg varsle Fruugo-brukerstøtten innen 14 dager etter at du har mottatt varene, med følgende informasjon:

Brukerstøtten vår sender deg spesialinstruksjoner om hvordan du sender returpakken(e) tilbake til forhandleren(e). Vennligst ikke send returpakken før du har fått instruksjonene.

Returnering av produkter til forhandlere

Varer må returneres uten unødvendig forsinkelse, og ikke senere enn 14 dager etter at du har varslet oss om kanselleringen.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, må du sende hvert produkt i samsvar med instruksjonene og til forhandleren du i utgangspunktet kjøpte varen fra. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker registrert post (og forsikrer varer av høy verdi), ettersom verken Fruugo eller forhandlere er ansvarlige for forsendelser som kommer på avveie eller skades under transporten.

Sørg for å ta vare på postkvitteringen, slik at du har bevis på at du sendte varen i tilfelle den skulle komme på avveie.

Refusjoner

Du blir refundert innen 14 dager etter at forhandleren mottar varene. Vi varsler deg på e-post så fort produktene kommer frem til forhandleren og er godkjent for retur. Der forhandleren har tilbudt å hente varene, blir du refundert innen 14 dager etter kanselleringen.

Med mindre produktet eller produktene du vil returnere, kom frem til deg i skadet forfatning, er du ansvarlig for transportkostnadene for returen.

Såfremt du returnerer alle produktene fra en spesifikk forhandler, refunderer vi standardkostnaden for frakt, som du betalte for den opprinnelige leveringen. Dersom du valgte å betale for en ikke-standardisert levering, refunderer vi bare kostnaden for den rimeligste standardleveringen. 

Skadede eller feilaktige varer

Hvis du mottar en skadet, ødelagt eller defekt vare, må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig. Som et minstekrav ber vi deg ta med følgende informasjon:

Vi ber vanligvis kunder om å sende skadede produkter tilbake til forhandleren. Så fort de kommer frem til forhandleren, sender forhandleren deg et erstatningsprodukt. Dersom varen ikke kan erstattes, eller du ønsker å kansellere bestillingen, mottar du full refusjon. Du blir også tilbakebetalt for fraktkostnader for skadede eller feilaktige varer så fort vi har mottatt postkvitteringen din.

Dersom den ytre forpakningen på bestillingen din er synlig skadet når den mottas, og du mistenker at produktene også er skadet, kan du enten avvise leveringen eller godta varene og signere for dem som skadet. I begge tilfeller må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig.

Avvisning av levering

Dersom du avviser en levering eller deler av en levering (der produktet eller forpakningen ikke ser ut til å være skadet eller defekt), er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene.Eventuelle gebyrer og avgifter som er pådratt av forhandleren fordi pakken er avvist, blir trukket fra salgsrefusjonen.

 

Flere Suck UK-produkter