Camelbak oktan XCT 6.5L Hydration Pack 3L blæren

kr624,00 3 enheter på lager
Farge:
EAN:
886798622293
Antall:
  • Produktreferanse: 2837414-6198110
  • Plane icon Sendes innen 24 timer
  • Sendes fra Storbritannia
  • Leveringskostnad til Norge kr117,63

Camelbak oktan XCT 6.5L Hydration Pack 3L blæren

Beskrivelse:

Perfekt for minimalistisk stien kjører eller ridning.

Funksjoner:

Motgift reservoaret funksjoner: Rask Link System 1/4 slå lett plateskuffen cap lett fillport tørketrommel armene center uforståelig og lav profil design patenterte Big Bite ventil HydroGuard teknologi PureFlow tube lett å ren bred munn åpning nøkkelen funksjonene: Ultra lyset materialer vesentlige lomme foran og bak Reflektivitet sikkerhet fløyte overflyt lagring bungee designet for å bære: ekstra lag ultra lett Vær beskyttelse trail kart energibarer CamelBak fikk din Bak garanti : Hvis vi bygget det godt Bak seg med vår levetid garanti.

Spesifikasjoner:

Hydration kapasitet: 100 oz/3 L Total kapasitet: 200 cu i / 3.28 L + 3 L reservoaret totalvekt (Pack og reservoar): 1.14 lbs/515 g dimensjoner: 17 x 7 x 4 i / 45 x 18 x 12 cm rygglengden: 15 / 38 cm bakpanelet: Air Mesh sele: ultralett 3D-nett med gel lomme og glidebryteren Sternum stroppen belte: fast 25 mm/1 i med Last lommer stoff: 70 D diamant for Rip med DWR + 1000 mm PU

Care:

PACK CLEANINGWe anbefaler din pakke med en fuktig klut for å fjerne skitt. Hvis pakken er veldig skittent og trenger en dypere rengjøring suge den i kule eller varme vann med en veldig mild såpe. Skyll pack grundig med kaldt vann. Hvis såpe rester forblir i stoffet kan det skape såpeskum hvis utsatt for vann eller svette. IKKE vask din pakke i vaskemaskinen. Maskin vask kan skade pakken eller påvirke integriteten til stoffet og fester og vil annullere fikk din Bak Guarantee.RESERVOIR rensning best vei å omsorg for din reservoaret er ren og tørr det etter hver bruk, spesielt hvis du Fyll tanken med noe annet enn vann. Men hvis et reservoar ikke er slettet etter hver bruk og mold eller misfarging utvikler: bruke varmt vann og en CamelBak rengjøring tablett. (Eller bruk 2 ss natron eller blekemiddel i stedet for CamelBak rengjøring kategorien.) Bland løsningen inne din reservoaret og heve reservoaret over rør og Big Bite Ventilverksted. Knip bite Ventilverksted slik at løsningen å strømme inn drikke røret og fylle bite Ventilverksted. La reservoaret og rensemiddel sitte i reservoaret og drikke rør i ca 30 minutter. Vask reservoaret med varmt vann og mild såpe. Husk å helt skylle bort rengjøringsmiddel i reservoaret og drikke røret før du bruker igjen. Du kan også bruke CamelBak børster fra våre rengjøringssett for å skrubbe din reservoaret og drikke rør. Børster er den beste måten å sikre du er skrubbe alle områder av reservoaret ren. Når reservoaret er ren Husk å lufttørke natten så ingen fuktighet er fanget inne som kan føre til mugg å vokse. Disse trinnene vil gjøre din reservoaret sikker for bruk. Hvis det er fortsatt er flekker igjen dette permanent mold flekker som ikke kan fjernes. Men din reservoaret er fortsatt trygg og brukervennlig etter at du har rengjort den.

Produkter sendes fra individuelle Fruugo-forhandlere, som befinner seg i Europa og resten av verden. Leveringstid og fraktpris varierer avhengig av forhandlerens plassering, destinasjonslandet og valgt leveringsmetode.

Fruugo tilbyr to leveringsalternativer: Standard eller Express. Alle forhandlere tilbyr en standard leveringstjeneste, og noen forhandlere tilbyr også ekspresslevering.

Selv om Fruugo-forhandlere streber etter å levere innen disse tidsplanene, ber vi deg være oppmerksom på at tidsplanene er omtrentlige og ikke garanterte.

Leveringstidene inkluderer ikke tid til tollavklaring, fordi dette er utenfor Fruugos kontrollområde.

Vennligst tillat ekstra frakttid for levering til fjerntliggende steder, og også i løpet av hektiske perioder som rundt jul.

Alle leverandører leverer i løpet av vanlige arbeidstider og kan kreve signatur ved mottakelse, så sørg for at bestillingen din leveres til en adresse der noen er til stede for å ta imot den.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Visse produkter som kjøpes på Fruugo, kan ikke returneres. Disse produktene faller inn under følgende kategorier:

Vi ber om at du tar godt vare på produktene mens de er i din besittelse. Varer som returneres, må være i god stand. De må være ubrukte, fortsatt ha originaletikettene og ligge i originalforpakningen. Det er ditt ansvar å sikre at varene er pakket på riktig måte, og at de ikke blir skadet i løpet av transporten.

Varsling om retur

Dersom du ønsker å returnere en bestilling eller noen av produktene i en bestilling, ber vi deg varsle Fruugo-brukerstøtten innen 14 dager etter at du har mottatt varene, med følgende informasjon:

Brukerstøtten vår sender deg spesialinstruksjoner om hvordan du sender returpakken(e) tilbake til forhandleren(e). Vennligst ikke send returpakken før du har fått instruksjonene.

Returnering av produkter til forhandlere

Varer må returneres uten unødvendig forsinkelse, og ikke senere enn 14 dager etter at du har varslet oss om kanselleringen.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, må du sende hvert produkt i samsvar med instruksjonene og til forhandleren du i utgangspunktet kjøpte varen fra. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker registrert post (og forsikrer varer av høy verdi), ettersom verken Fruugo eller forhandlere er ansvarlige for forsendelser som kommer på avveie eller skades under transporten.

Sørg for å ta vare på postkvitteringen, slik at du har bevis på at du sendte varen i tilfelle den skulle komme på avveie.

Refusjoner

Du blir refundert innen 14 dager etter at forhandleren mottar varene. Vi varsler deg på e-post så fort produktene kommer frem til forhandleren og er godkjent for retur. Der forhandleren har tilbudt å hente varene, blir du refundert innen 14 dager etter kanselleringen.

Med mindre produktet eller produktene du vil returnere, kom frem til deg i skadet forfatning, er du ansvarlig for transportkostnadene for returen.

Såfremt du returnerer alle produktene fra en spesifikk forhandler, refunderer vi standardkostnaden for frakt, som du betalte for den opprinnelige leveringen. Dersom du valgte å betale for en ikke-standardisert levering, refunderer vi bare kostnaden for den rimeligste standardleveringen. 

Skadede eller feilaktige varer

Hvis du mottar en skadet, ødelagt eller defekt vare, må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig. Som et minstekrav ber vi deg ta med følgende informasjon:

Vi ber vanligvis kunder om å sende skadede produkter tilbake til forhandleren. Så fort de kommer frem til forhandleren, sender forhandleren deg et erstatningsprodukt. Dersom varen ikke kan erstattes, eller du ønsker å kansellere bestillingen, mottar du full refusjon. Du blir også tilbakebetalt for fraktkostnader for skadede eller feilaktige varer så fort vi har mottatt postkvitteringen din.

Dersom den ytre forpakningen på bestillingen din er synlig skadet når den mottas, og du mistenker at produktene også er skadet, kan du enten avvise leveringen eller godta varene og signere for dem som skadet. I begge tilfeller må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig.

Avvisning av levering

Dersom du avviser en levering eller deler av en levering (der produktet eller forpakningen ikke ser ut til å være skadet eller defekt), er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene.Eventuelle gebyrer og avgifter som er pådratt av forhandleren fordi pakken er avvist, blir trukket fra salgsrefusjonen.

 

Flere CamelBak-produkter