Norge - Juleleveranse

Fruugo er den perfekte nettsiden å gjøre julehandelen din på; med over 1 million produkter å velge mellom finnes det noe for alle. Selv om juletider er den travleste tiden på året for oss, jobber vi ekstra hardt for å prøve å levere det samme nivået av service våre kunder er vant til året rundt.

Vi har leverandører lokalisert over hele verden. På hver produktside, vennligst klikk på leveringsinformasjon for å se hvilke land varen sendes fra.

Den siste anbefalte ** bestillingsdatoen for levering er 14. desember.

Du kan fortsette å bestille som normalt på et hvilket som helst tidspunkt etter disse anbefalte siste datoene og likevel muligens motta bestillingen din før jul.

Også, legg merke til at noen av leverandørene tilbyr et valg om ekspressleveranse som kan føre til at du kan bestille senere enn disse datoene og motta bestillingen din før jul. Dersom ekspressleveranse er en mulighet vil det vises under betalingsprosessen.

**Selv om Fruugos butikkmedarbeidere streber etter å levere innen disse tidsrammene, legg merke til at tidsrammene er estimater og ikke er garantert. Tidsrammene for leveranse tar ikke med i beregningen fortollingstid eller uheldige værforhold Fruugo ikke har kontroll over. Vennligst tillat ekstra leveringstid for leveranser til steder som er vanskelige å nå.