McNett SeamGrip - sømmen Sealer Kit (2 x 7g rør)

kr89,00 15 enheter på lager
Antall:
  • Produktreferanse: 3578133-8854517
  • Plane icon Sendes innen 24 timer
  • Sendes fra Storbritannia
  • Leveringskostnad til Norge kr56,41

Hjelpe teltet holde regn ute. Søm grep er fantastisk. Det er et prisvinnende reparasjon lim som kan holde deg tørr i all slags vær. Det tetter permanent sømmene på teltet, pakke og regntøy. Den kan reparere rips, tårer og hull i utstyret også. Det er din flytende allrounder i et rør. Søm grep er del av en omfattende linje av omsorg og reparasjon produkter fra Gear hjelpemiddel. Gir hjelp, kan alle være en mester i utstyret reparer. Ideell for ubestrøket og polyuretan belagt stoffer. Lenge vurdert industrien standard, ble søm grep tildelt den prestisjetunge Editors' Choice Gold Award fra Backpacker Magazine i 2002.Use søm grep å reparere overflater eller forsegle sømmene i naturlige og syntetiske stoffer, vanntett laminater, skinn og vinyl. Søm grep kan brukes til å reparere alle typer vadere og fottøy, Neopren, PVC, gummi og mer. Konsentrert og vanntett, søm grep tilbyr utmerket vedheft, langvarig fleksibilitet, bedre trekkraft og slitasje motstand, med minimal krymping. Sel skjøtene på telt, tarps, ryggsekker, rainwearPermanently lapper hull og reparerer tearsWashable og upåvirket av ekstrem kulde eller heatOne rør sel sømmer på en gjennomsnittlig 2 person backpacking telt Merk: Bruk SilNetTM Silicone søm Sealer og Sil fikse lim For silikon-behandlet telt og tarp stoffer.  hva er det? Når herdet (tørr) er søm grepet en svært tynn, klare, elastisk uretan gummi.   Slik fungerer det: søm grep er en sydd søm, hull eller en tåre og lov til å kurere over en periode på 8-12 timer. Når anvendt, kurer søm grep som reagerer med fuktighet i luften. Det tørke ikke"" måten andre lim gjør. Endres fra en middels tykk væske til en tynn, fleksibel, elastisk gummi. Når herdet, er det permanent. Reparasjonen vil vanligvis vare livet til varen.  Flere brukerkommentarer: Brukere er alltid imponert på ekstreme seighet og vanntetthet av sømmer forseglet med søm grep. Vi har hatt brukere lage telt og tarps uten søm av bare liming alle sømmer med søm grep. Resultatene har vært utrolig sterk, vanntett Le. Mange brukere har kommentert at "fabrikken søm bånd siste et visst antall år, men søm grep varer evig."   Brukere har forseglet sømmer på telt, pakker, yttertøy, støvler og mye mer. Søm grep også sterkt til å lapp hull i telt, pakker, klær og annet utstyr med 'plast båndet bakside metoden' (se diagram under fanen instruksjon)

Produkter sendes fra individuelle Fruugo-forhandlere, som befinner seg i Europa og resten av verden. Leveringstid og fraktpris varierer avhengig av forhandlerens plassering, destinasjonslandet og valgt leveringsmetode.

Fruugo tilbyr to leveringsalternativer: Standard eller Express. Alle forhandlere tilbyr en standard leveringstjeneste, og noen forhandlere tilbyr også ekspresslevering.

Selv om Fruugo-forhandlere streber etter å levere innen disse tidsplanene, ber vi deg være oppmerksom på at tidsplanene er omtrentlige og ikke garanterte.

Leveringstidene inkluderer ikke tid til tollavklaring, fordi dette er utenfor Fruugos kontrollområde.

Vennligst tillat ekstra frakttid for levering til fjerntliggende steder, og også i løpet av hektiske perioder som rundt jul.

Alle leverandører leverer i løpet av vanlige arbeidstider og kan kreve signatur ved mottakelse, så sørg for at bestillingen din leveres til en adresse der noen er til stede for å ta imot den.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Visse produkter som kjøpes på Fruugo, kan ikke returneres. Disse produktene faller inn under følgende kategorier:

Vi ber om at du tar godt vare på produktene mens de er i din besittelse. Varer som returneres, må være i god stand. De må være ubrukte, fortsatt ha originaletikettene og ligge i originalforpakningen. Det er ditt ansvar å sikre at varene er pakket på riktig måte, og at de ikke blir skadet i løpet av transporten.

Varsling om retur

Dersom du ønsker å returnere en bestilling eller noen av produktene i en bestilling, ber vi deg varsle Fruugo-brukerstøtten innen 14 dager etter at du har mottatt varene, med følgende informasjon:

Brukerstøtten vår sender deg spesialinstruksjoner om hvordan du sender returpakken(e) tilbake til forhandleren(e). Vennligst ikke send returpakken før du har fått instruksjonene.

Returnering av produkter til forhandlere

Varer må returneres uten unødvendig forsinkelse, og ikke senere enn 14 dager etter at du har varslet oss om kanselleringen.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, må du sende hvert produkt i samsvar med instruksjonene og til forhandleren du i utgangspunktet kjøpte varen fra. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker registrert post (og forsikrer varer av høy verdi), ettersom verken Fruugo eller forhandlere er ansvarlige for forsendelser som kommer på avveie eller skades under transporten.

Sørg for å ta vare på postkvitteringen, slik at du har bevis på at du sendte varen i tilfelle den skulle komme på avveie.

Refusjoner

Du blir refundert innen 14 dager etter at forhandleren mottar varene. Vi varsler deg på e-post så fort produktene kommer frem til forhandleren og er godkjent for retur. Der forhandleren har tilbudt å hente varene, blir du refundert innen 14 dager etter kanselleringen.

Med mindre produktet eller produktene du vil returnere, kom frem til deg i skadet forfatning, er du ansvarlig for transportkostnadene for returen.

Såfremt du returnerer alle produktene fra en spesifikk forhandler, refunderer vi standardkostnaden for frakt, som du betalte for den opprinnelige leveringen. Dersom du valgte å betale for en ikke-standardisert levering, refunderer vi bare kostnaden for den rimeligste standardleveringen. 

Skadede eller feilaktige varer

Hvis du mottar en skadet, ødelagt eller defekt vare, må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig. Som et minstekrav ber vi deg ta med følgende informasjon:

Vi ber vanligvis kunder om å sende skadede produkter tilbake til forhandleren. Så fort de kommer frem til forhandleren, sender forhandleren deg et erstatningsprodukt. Dersom varen ikke kan erstattes, eller du ønsker å kansellere bestillingen, mottar du full refusjon. Du blir også tilbakebetalt for fraktkostnader for skadede eller feilaktige varer så fort vi har mottatt postkvitteringen din.

Dersom den ytre forpakningen på bestillingen din er synlig skadet når den mottas, og du mistenker at produktene også er skadet, kan du enten avvise leveringen eller godta varene og signere for dem som skadet. I begge tilfeller må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig.

Avvisning av levering

Dersom du avviser en levering eller deler av en levering (der produktet eller forpakningen ikke ser ut til å være skadet eller defekt), er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene.Eventuelle gebyrer og avgifter som er pådratt av forhandleren fordi pakken er avvist, blir trukket fra salgsrefusjonen.

 

Flere McNett-produkter