McNett seig bånd - Pre kutt reparasjonssett (4-Pack)

kr64,00 Utsolgt på lager
Antall:
  • Produktreferanse: 3570579-7537570
  • Sendes fra Storbritannia
  • Leveringskostnad til Norge kr46,06

Rips, tårer og lekker samtale hard-nosed tiltak.

Bruk seig Tape å flikke på og reparere alle slags utendørs utstyr. I feltet reparasjoner på telt, tarps, regntøy, fiskeutstyr og mer.

Med super aggressiv pinne og ren selvklebende teknologi, og laget av det samme stoffet som høykvalitets telt, tar seig Tape duct tape til matten.

Fungerer på nylon, vinyl, netting, plast og pustende stoffer.

Seig Tape bruker virkelige telt stoff og høy styrke limet som gir rask, permanent, nesten usynlig reparasjoner.

Ren selvklebende teknologi tillater seig Tape fjernes uten å forlate duct tape er stygg gluey rot. Ideell for reparasjoner på telt, tarps, myggnetting, regntøy, ryggsekker, soveposer, puter og madrasser, sitteputer, myk kjølere, båt dekker og mer.   Seig merkevare reparasjon tape er ideell for fort i felt reparasjoner på telt, tarps, regn utstyr og fiskeutstyr.

Øyeblikkelig sel lekker sømmer, tårer og knappenålshull, stopper rips sprer seg og fungerer som en slitesterk skjold på høy-slitasje områder.   Kan brukes sammen med McNett uretan lim for ultra sterke reparasjoner.

• Super aggressive lim for langvarig reparasjon

• Rengjør selvklebende teknologi - blader ikke klissete, stygg rester

• Lett og kompakt - lett å bære i feltet

• Klare, nesten usynlig lim

Praktisk pre kuttet tape-støttet reparasjon oppdateringer - 4 per pakke. Tre klart og en svart.

Hva det er: seig kassetter er en rekke utendørs reparasjon kassetter som bruker en spesiell høy styrke limet. I motsetning til tape og andre utendørs reparasjon bånd, kan seig Tape fjernes senere uten etterlot en gooey rester. Dette er spesielt nyttig på elementer som regntøy, jakker, soveposer, telt og pakker der flere reparasjoner kan være ønsket senere. Seig Tape er laget med virkelige utendørs stoffer i vanligste utendørs utstyr farger.

Slik fungerer det: bare skrelle av støtte og gjelder den skadede delen.

-Kutt ut deler av seig Tape til ønsket form og størrelse for en presis reparasjon. -For de fleste reparasjoner, gjelde en side av skadet stoffet. -For ekstrem høy styrke reparasjoner gjelder begge sider av skadet stoff.

Brukere merke umiddelbart veldig sterk "tack" til limet. Mange brukere har også kommentert deres hyggelig overraskelse på presis stoff og farge kampen til sitt utstyr. Brukere se alltid at tape mye mindre stiv og 'store' enn duct tape, slik at klær og utstyr til flex og pakke opp normalt.

 

Produkter sendes fra individuelle Fruugo-forhandlere, som befinner seg i Europa og resten av verden. Leveringstid og fraktpris varierer avhengig av forhandlerens plassering, destinasjonslandet og valgt leveringsmetode.

Fruugo tilbyr to leveringsalternativer: Standard eller Express. Alle forhandlere tilbyr en standard leveringstjeneste, og noen forhandlere tilbyr også ekspresslevering.

Selv om Fruugo-forhandlere streber etter å levere innen disse tidsplanene, ber vi deg være oppmerksom på at tidsplanene er omtrentlige og ikke garanterte.

Leveringstidene inkluderer ikke tid til tollavklaring, fordi dette er utenfor Fruugos kontrollområde.

Vennligst tillat ekstra frakttid for levering til fjerntliggende steder, og også i løpet av hektiske perioder som rundt jul.

Alle leverandører leverer i løpet av vanlige arbeidstider og kan kreve signatur ved mottakelse, så sørg for at bestillingen din leveres til en adresse der noen er til stede for å ta imot den.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Visse produkter som kjøpes på Fruugo, kan ikke returneres. Disse produktene faller inn under følgende kategorier:

Vi ber om at du tar godt vare på produktene mens de er i din besittelse. Varer som returneres, må være i god stand. De må være ubrukte, fortsatt ha originaletikettene og ligge i originalforpakningen. Det er ditt ansvar å sikre at varene er pakket på riktig måte, og at de ikke blir skadet i løpet av transporten.

Varsling om retur

Dersom du ønsker å returnere en bestilling eller noen av produktene i en bestilling, ber vi deg varsle Fruugo-brukerstøtten innen 14 dager etter at du har mottatt varene, med følgende informasjon:

Brukerstøtten vår sender deg spesialinstruksjoner om hvordan du sender returpakken(e) tilbake til forhandleren(e). Vennligst ikke send returpakken før du har fått instruksjonene.

Returnering av produkter til forhandlere

Varer må returneres uten unødvendig forsinkelse, og ikke senere enn 14 dager etter at du har varslet oss om kanselleringen.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, må du sende hvert produkt i samsvar med instruksjonene og til forhandleren du i utgangspunktet kjøpte varen fra. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker registrert post (og forsikrer varer av høy verdi), ettersom verken Fruugo eller forhandlere er ansvarlige for forsendelser som kommer på avveie eller skades under transporten.

Sørg for å ta vare på postkvitteringen, slik at du har bevis på at du sendte varen i tilfelle den skulle komme på avveie.

Refusjoner

Du blir refundert innen 14 dager etter at forhandleren mottar varene. Vi varsler deg på e-post så fort produktene kommer frem til forhandleren og er godkjent for retur. Der forhandleren har tilbudt å hente varene, blir du refundert innen 14 dager etter kanselleringen.

Med mindre produktet eller produktene du vil returnere, kom frem til deg i skadet forfatning, er du ansvarlig for transportkostnadene for returen.

Såfremt du returnerer alle produktene fra en spesifikk forhandler, refunderer vi standardkostnaden for frakt, som du betalte for den opprinnelige leveringen. Dersom du valgte å betale for en ikke-standardisert levering, refunderer vi bare kostnaden for den rimeligste standardleveringen. 

Skadede eller feilaktige varer

Hvis du mottar en skadet, ødelagt eller defekt vare, må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig. Som et minstekrav ber vi deg ta med følgende informasjon:

Vi ber vanligvis kunder om å sende skadede produkter tilbake til forhandleren. Så fort de kommer frem til forhandleren, sender forhandleren deg et erstatningsprodukt. Dersom varen ikke kan erstattes, eller du ønsker å kansellere bestillingen, mottar du full refusjon. Du blir også tilbakebetalt for fraktkostnader for skadede eller feilaktige varer så fort vi har mottatt postkvitteringen din.

Dersom den ytre forpakningen på bestillingen din er synlig skadet når den mottas, og du mistenker at produktene også er skadet, kan du enten avvise leveringen eller godta varene og signere for dem som skadet. I begge tilfeller må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig.

Avvisning av levering

Dersom du avviser en levering eller deler av en levering (der produktet eller forpakningen ikke ser ut til å være skadet eller defekt), er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene.Eventuelle gebyrer og avgifter som er pådratt av forhandleren fordi pakken er avvist, blir trukket fra salgsrefusjonen.

 

Flere McNett-produkter