Mikro avansert tur Digital bagasje skalaen 50kg kapasitet

kr119,00 På lager
EAN:
5053163728224
Antall:
  • Produktreferanse: 3520697-7378702
  • Plane icon Sendes innen 24 timer
  • Sendes fra Sveits
  • Leveringskostnad til Norge kr31,73

"Micro" avansert Digital bagasje skalaen er en av en ny generasjon av bagasje skalaen. Den såkalte "Mikro" bagasje skalaen tjener navnet sitt fordi dens utrolig liten og lett dimensjoner. Veiing bare 85 gram og med en lengde på bare 13 Cm er det en av de minste og letteste bagasje skalaen tilgjengelig. Liten av vekst men stor ytelse. "Micro" passer i håndflaten din, men lar deg komfortabelt veie selv de største poser med letthet. 15kg 20kg 25kg 30kg... ingen fare. Med en ergonomisk håndtak blir selv de tyngste posene enklere å veie med "Mikro". Videre veier bare 85 gram legges det ikke til overvekt bekymringer som andre tung bagasje skalaen. Beskyttende reise tilfeller er også tilgjengelig. Pack-til-The-Max med en av verdens letteste og minste bagasjen skalaer. Produkt beskrivelse dette Digital bagasje skalaen er et Must. Vet nøyaktig hvor mye din vesken veier før du kommer til flyplassen innsjekking. Du har ikke lenger å gjette hva bagasjen veier. Ikke lenger må du vente spent i linjen på sjekken i lurer på om du skal måtte betale en heftig overvekt bagasje Supplement eller pakke poser og Start iført innholdet for å unngå den fryktede overvekt bagasje kostnader. Du kan pakke bagasjen hjemme eller på din ferie destinasjon rett opp vektgrense hvis du velger trygt i den kunnskap at du vet hvor mye din bagasje veier bare bruke dette nøyaktig liten og Lightweight Digital Scale. Ergonomisk utformede skala passer lett inn i håndflaten av hånden som i kombinasjon med rask fest / Detatch stropp og oppover mot Digital skjerm gjør veier bagasjen en Doddle. For å gjøre ting enda enklere funksjonen automatisk Hold piper når vekten er registrert. På 85grams og bare over 12cm lang denne skalaen er så liten og lys at det har knapt merkbar effekt på din håndbagasje eller kan passer lett i lomma eller veske. Spesifikasjoner: Varierer 0 - 50Kg nøyaktighet +/-100g Digital skjerm i beregningen eller Imperial null og Tare fungerer. I boksen: 1 x avansert Digital bagasje skalaen i svart og sølv Finish 1 x rask fest/detatch stroppen 1 X CR2032 batteri 1 x ekstra CR2032 batteri (å sikre at du kan alltid bruke din avansert Digital bagasje skalaen). Instruksjonen håndbok Full 12 måneders garanti.

Produkter sendes fra individuelle Fruugo-forhandlere, som befinner seg i Europa og resten av verden. Leveringstid og fraktpris varierer avhengig av forhandlerens plassering, destinasjonslandet og valgt leveringsmetode.

Fruugo tilbyr to leveringsalternativer: Standard eller Express. Alle forhandlere tilbyr en standard leveringstjeneste, og noen forhandlere tilbyr også ekspresslevering.

Selv om Fruugo-forhandlere streber etter å levere innen disse tidsplanene, ber vi deg være oppmerksom på at tidsplanene er omtrentlige og ikke garanterte.

Leveringstidene inkluderer ikke tid til tollavklaring, fordi dette er utenfor Fruugos kontrollområde.

Vennligst tillat ekstra frakttid for levering til fjerntliggende steder, og også i løpet av hektiske perioder som rundt jul.

Alle leverandører leverer i løpet av vanlige arbeidstider og kan kreve signatur ved mottakelse, så sørg for at bestillingen din leveres til en adresse der noen er til stede for å ta imot den.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Visse produkter som kjøpes på Fruugo, kan ikke returneres. Disse produktene faller inn under følgende kategorier:

Vi ber om at du tar godt vare på produktene mens de er i din besittelse. Varer som returneres, må være i god stand. De må være ubrukte, fortsatt ha originaletikettene og ligge i originalforpakningen. Det er ditt ansvar å sikre at varene er pakket på riktig måte, og at de ikke blir skadet i løpet av transporten.

Varsling om retur

Dersom du ønsker å returnere en bestilling eller noen av produktene i en bestilling, ber vi deg varsle Fruugo-brukerstøtten innen 14 dager etter at du har mottatt varene, med følgende informasjon:

Brukerstøtten vår sender deg spesialinstruksjoner om hvordan du sender returpakken(e) tilbake til forhandleren(e). Vennligst ikke send returpakken før du har fått instruksjonene.

Returnering av produkter til forhandlere

Varer må returneres uten unødvendig forsinkelse, og ikke senere enn 14 dager etter at du har varslet oss om kanselleringen.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, må du sende hvert produkt i samsvar med instruksjonene og til forhandleren du i utgangspunktet kjøpte varen fra. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker registrert post (og forsikrer varer av høy verdi), ettersom verken Fruugo eller forhandlere er ansvarlige for forsendelser som kommer på avveie eller skades under transporten.

Sørg for å ta vare på postkvitteringen, slik at du har bevis på at du sendte varen i tilfelle den skulle komme på avveie.

Refusjoner

Du blir refundert innen 14 dager etter at forhandleren mottar varene. Vi varsler deg på e-post så fort produktene kommer frem til forhandleren og er godkjent for retur. Der forhandleren har tilbudt å hente varene, blir du refundert innen 14 dager etter kanselleringen.

Med mindre produktet eller produktene du vil returnere, kom frem til deg i skadet forfatning, er du ansvarlig for transportkostnadene for returen.

Såfremt du returnerer alle produktene fra en spesifikk forhandler, refunderer vi standardkostnaden for frakt, som du betalte for den opprinnelige leveringen. Dersom du valgte å betale for en ikke-standardisert levering, refunderer vi bare kostnaden for den rimeligste standardleveringen. 

Skadede eller feilaktige varer

Hvis du mottar en skadet, ødelagt eller defekt vare, må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig. Som et minstekrav ber vi deg ta med følgende informasjon:

Vi ber vanligvis kunder om å sende skadede produkter tilbake til forhandleren. Så fort de kommer frem til forhandleren, sender forhandleren deg et erstatningsprodukt. Dersom varen ikke kan erstattes, eller du ønsker å kansellere bestillingen, mottar du full refusjon. Du blir også tilbakebetalt for fraktkostnader for skadede eller feilaktige varer så fort vi har mottatt postkvitteringen din.

Dersom den ytre forpakningen på bestillingen din er synlig skadet når den mottas, og du mistenker at produktene også er skadet, kan du enten avvise leveringen eller godta varene og signere for dem som skadet. I begge tilfeller må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig.

Avvisning av levering

Dersom du avviser en levering eller deler av en levering (der produktet eller forpakningen ikke ser ut til å være skadet eller defekt), er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene.Eventuelle gebyrer og avgifter som er pådratt av forhandleren fordi pakken er avvist, blir trukket fra salgsrefusjonen.

 

Flere TribalSensation-produkter