Muntons Spraymalt - middels 500g

kr33,95 På lager
EAN:
693062008611
Antall:
  • Produktreferanse: 1519078-3655731
  • Plane icon Sendes innen 24 timer
  • Sendes fra Storbritannia
  • Leveringskostnad til Norge kr268,14

Rik malt smaken, ideelt for bitter. Øker øl naturlig kroppen og resulterer i en mer avrundet, mellow notat til siste brygge.

Typisk analyser

Farge (EBC enheter) 24-44

Bitterhet (EBUs) i/t

Fuktighet (når pakket) 5,5%

Protein 7,5% maks.

pH 5-6

Spraymalt vil forbedre kvaliteten på noen øl kit når det brukes i stedet for sukker. Det vil brygge øl som er mindre tørre, med mer rikdom, kroppen og forbedret hodet dannelse og oppbevaring. Hoppet Spraymalt vil legge en ekstra rike biter til alle øl du.

Foreslått bruk:

1 sett 50/50 med sukker - 1/2 kg sukker pluss 1/2 kg Spraymalt (1 pakke). Bruk dette i noen øl kit oppskrift som antyder tillegg av 1 kg sukker. Denne oppskriften vil hjelpe dramatisk i å forbedre kvaliteten og smaken av din øl.

2 erstatte to pakker (1 kg) av Spraymalt alle sukker anbefalt i øl kit oppskriften. Viktig merknad: Når du bruker denne oppskriften må du bruke Muntons Premium gull gjær som du skal produsere en øl spesielt rik og fyldig krever forbedret gjæring kjennetegner Muntons Premium gull gjær. Bare erstatte de to pakkene av Spraymalt på 1 kg sukker oppgitt i øl kit oppskriften. Dette vil brygge øl av høyeste kvalitet transformere alle standard øl kit til en premie kit med en spesielt høy andel av malt. Du kan bruke en pakke av hoppet Spraymalt i stedet for standard Spraymalt i denne oppskriften.

3 Legg til en pakke av Spraymalt noen standard oppskrift i tillegg 1 kg sukker foreslått med øl kit. Dette vil ikke bare øke malt smaken, men også brygge en sterkere øl uten å ødelegge den øl naturlige karakteren. Den øl blir omtrent 20% sterkere enn standard oppskriften. Hoppet lys igjen er ideell, forbedre hop smak i finalen øl i tillegg til de generelle rikdom.

Munton Spraymalt er tilgjengelig i 500g. Uansett hvilken oppskrift du følger, kan du være sikker på å produsere bedre øl enn noen standard kit, enkelt og økonomisk.

Produkter sendes fra individuelle Fruugo-forhandlere, som befinner seg i Europa og resten av verden. Leveringstid og fraktpris varierer avhengig av forhandlerens plassering, destinasjonslandet og valgt leveringsmetode.

Fruugo tilbyr to leveringsalternativer: Standard eller Express. Alle forhandlere tilbyr en standard leveringstjeneste, og noen forhandlere tilbyr også ekspresslevering.

Selv om Fruugo-forhandlere streber etter å levere innen disse tidsplanene, ber vi deg være oppmerksom på at tidsplanene er omtrentlige og ikke garanterte.

Leveringstidene inkluderer ikke tid til tollavklaring, fordi dette er utenfor Fruugos kontrollområde.

Vennligst tillat ekstra frakttid for levering til fjerntliggende steder, og også i løpet av hektiske perioder som rundt jul.

Alle leverandører leverer i løpet av vanlige arbeidstider og kan kreve signatur ved mottakelse, så sørg for at bestillingen din leveres til en adresse der noen er til stede for å ta imot den.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Visse produkter som kjøpes på Fruugo, kan ikke returneres. Disse produktene faller inn under følgende kategorier:

Vi ber om at du tar godt vare på produktene mens de er i din besittelse. Varer som returneres, må være i god stand. De må være ubrukte, fortsatt ha originaletikettene og ligge i originalforpakningen. Det er ditt ansvar å sikre at varene er pakket på riktig måte, og at de ikke blir skadet i løpet av transporten.

Varsling om retur

Dersom du ønsker å returnere en bestilling eller noen av produktene i en bestilling, ber vi deg varsle Fruugo-brukerstøtten innen 14 dager etter at du har mottatt varene, med følgende informasjon:

Brukerstøtten vår sender deg spesialinstruksjoner om hvordan du sender returpakken(e) tilbake til forhandleren(e). Vennligst ikke send returpakken før du har fått instruksjonene.

Returnering av produkter til forhandlere

Varer må returneres uten unødvendig forsinkelse, og ikke senere enn 14 dager etter at du har varslet oss om kanselleringen.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, må du sende hvert produkt i samsvar med instruksjonene og til forhandleren du i utgangspunktet kjøpte varen fra. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker registrert post (og forsikrer varer av høy verdi), ettersom verken Fruugo eller forhandlere er ansvarlige for forsendelser som kommer på avveie eller skades under transporten.

Sørg for å ta vare på postkvitteringen, slik at du har bevis på at du sendte varen i tilfelle den skulle komme på avveie.

Refusjoner

Du blir refundert innen 14 dager etter at forhandleren mottar varene. Vi varsler deg på e-post så fort produktene kommer frem til forhandleren og er godkjent for retur. Der forhandleren har tilbudt å hente varene, blir du refundert innen 14 dager etter kanselleringen.

Med mindre produktet eller produktene du vil returnere, kom frem til deg i skadet forfatning, er du ansvarlig for transportkostnadene for returen.

Såfremt du returnerer alle produktene fra en spesifikk forhandler, refunderer vi standardkostnaden for frakt, som du betalte for den opprinnelige leveringen. Dersom du valgte å betale for en ikke-standardisert levering, refunderer vi bare kostnaden for den rimeligste standardleveringen. 

Skadede eller feilaktige varer

Hvis du mottar en skadet, ødelagt eller defekt vare, må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig. Som et minstekrav ber vi deg ta med følgende informasjon:

Vi ber vanligvis kunder om å sende skadede produkter tilbake til forhandleren. Så fort de kommer frem til forhandleren, sender forhandleren deg et erstatningsprodukt. Dersom varen ikke kan erstattes, eller du ønsker å kansellere bestillingen, mottar du full refusjon. Du blir også tilbakebetalt for fraktkostnader for skadede eller feilaktige varer så fort vi har mottatt postkvitteringen din.

Dersom den ytre forpakningen på bestillingen din er synlig skadet når den mottas, og du mistenker at produktene også er skadet, kan du enten avvise leveringen eller godta varene og signere for dem som skadet. I begge tilfeller må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig.

Avvisning av levering

Dersom du avviser en levering eller deler av en levering (der produktet eller forpakningen ikke ser ut til å være skadet eller defekt), er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene.Eventuelle gebyrer og avgifter som er pådratt av forhandleren fordi pakken er avvist, blir trukket fra salgsrefusjonen.

 

Flere Goodlife-produkter