Nail Rock Cheetah Furry spikeren Wraps

kr69,00 kr45,95 5 enheter på lager
Antall:
  • Produktreferanse: 3490700-7329028
  • Plane icon Sendes innen 24 timer
  • Sendes fra Storbritannia
  • Leveringskostnad til Norge kr112,55

Spiker Rock Cheetah Furry spikeren wraps spikeren wraps brukt i 15mins og rask tørking spikeren wraps siste 7 dager på negler spikeren wraps siste 8 uker på tærne spikeren wraps ikke chip eller flekken negler spikeren Wraps av NailRock velge Nail Rock spikeren wraps å pynte neglene med et utvalg av 24 ulike stiler som kan oppnås med vanlig polsk. Design inkluderer metalliske gull, sølv og bronse; slangeskinn, denim, prikker og dyr ut. Spiker bergarter pack inneholder et komplett sett med spiker omslag for negler og tær. Disse spikeren wraps er perfekt for ferie så fingrene og tærne har den varige proffesional velstelte utseendet. Hva om byen er en autorisert forhandler av Nail Rock spikeren wraps hvordan til spiker Rock 1 - enkel tilbake cuticle og fjerne noen neglelakk på neglene. 2 - forme og filen spikeren kanten. 3 - forsiktig fjerne overflaten glans på neglene bruker en spiker buffer eller en jevn neglefil. 4 - Velg spikeren Rock vikle nærmest cuticle størrelse. Disse Nail Rock spikeren wraps kan trimmes tilpasses om nødvendig. 5 - har ikke touch den selvklebende siden av spiker Rock spikeren vikle som skal brukes på neglen. 6 - plasser Nail Rock spikeren vikle på cuticle kanten og bruke varmen fra en liten eller reise hårføner i noen sekunder til sjalet er varmt, myk og smidig. Det er viktig å holde spikeren Rock varme og smidig hele prosessen og varme til den går mykt på hvert trinn. Varmen aktiverer limet og lar Nail Rock å passe over kurven av neglen. Hårføner reise er den mest effektive. 7 - mens spikeren vikle er fortsatt varmt, søker fast press, trykk brytes ned mot en side av spiker. Re-varme, flyten er myke igjen og trykk det bestemt nedover på den andre siden av spiker. 8 - varme igjen og presse Nail Rock spikeren vikle fast over hele spiker for sikker passform. Hvis det er et press i spikeren vikle; Re-varme, løft vikle av spiker og re bruke legge ytterligere varme og firmaet press på spikeren. 9 - for å fullføre segl, varme hele området i spikeren vikle igjen og deretter trekk forsiktig den overflødige delen av flyten over arkivert kanten av neglen slik at formen på kanten blir tydelig gjennom flyten. Dra fast, men vær forsiktig med å strekke flyten. 10 - fil av overflødig brytes på slutten av spiker i en nedadgående bevegelse med en fin tre fil. Litt øvelse, forsiktig fjerning av glansen fra spiker, masse varme og firmaet vil resultere i en fantastisk, langvarig finish. Fjerne 1 - gjelder varme til din spikeren vikle og løsner gentlyof neglen. 2 - neglelakk remover kan være nødvendig å fjerne rester lim av spiker

Produkter sendes fra individuelle Fruugo-forhandlere, som befinner seg i Europa og resten av verden. Leveringstid og fraktpris varierer avhengig av forhandlerens plassering, destinasjonslandet og valgt leveringsmetode.

Fruugo tilbyr to leveringsalternativer: Standard eller Express. Alle forhandlere tilbyr en standard leveringstjeneste, og noen forhandlere tilbyr også ekspresslevering.

Selv om Fruugo-forhandlere streber etter å levere innen disse tidsplanene, ber vi deg være oppmerksom på at tidsplanene er omtrentlige og ikke garanterte.

Leveringstidene inkluderer ikke tid til tollavklaring, fordi dette er utenfor Fruugos kontrollområde.

Vennligst tillat ekstra frakttid for levering til fjerntliggende steder, og også i løpet av hektiske perioder som rundt jul.

Alle leverandører leverer i løpet av vanlige arbeidstider og kan kreve signatur ved mottakelse, så sørg for at bestillingen din leveres til en adresse der noen er til stede for å ta imot den.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Visse produkter som kjøpes på Fruugo, kan ikke returneres. Disse produktene faller inn under følgende kategorier:

Vi ber om at du tar godt vare på produktene mens de er i din besittelse. Varer som returneres, må være i god stand. De må være ubrukte, fortsatt ha originaletikettene og ligge i originalforpakningen. Det er ditt ansvar å sikre at varene er pakket på riktig måte, og at de ikke blir skadet i løpet av transporten.

Varsling om retur

Dersom du ønsker å returnere en bestilling eller noen av produktene i en bestilling, ber vi deg varsle Fruugo-brukerstøtten innen 14 dager etter at du har mottatt varene, med følgende informasjon:

Brukerstøtten vår sender deg spesialinstruksjoner om hvordan du sender returpakken(e) tilbake til forhandleren(e). Vennligst ikke send returpakken før du har fått instruksjonene.

Returnering av produkter til forhandlere

Varer må returneres uten unødvendig forsinkelse, og ikke senere enn 14 dager etter at du har varslet oss om kanselleringen.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, må du sende hvert produkt i samsvar med instruksjonene og til forhandleren du i utgangspunktet kjøpte varen fra. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker registrert post (og forsikrer varer av høy verdi), ettersom verken Fruugo eller forhandlere er ansvarlige for forsendelser som kommer på avveie eller skades under transporten.

Sørg for å ta vare på postkvitteringen, slik at du har bevis på at du sendte varen i tilfelle den skulle komme på avveie.

Refusjoner

Du blir refundert innen 14 dager etter at forhandleren mottar varene. Vi varsler deg på e-post så fort produktene kommer frem til forhandleren og er godkjent for retur. Der forhandleren har tilbudt å hente varene, blir du refundert innen 14 dager etter kanselleringen.

Med mindre produktet eller produktene du vil returnere, kom frem til deg i skadet forfatning, er du ansvarlig for transportkostnadene for returen.

Såfremt du returnerer alle produktene fra en spesifikk forhandler, refunderer vi standardkostnaden for frakt, som du betalte for den opprinnelige leveringen. Dersom du valgte å betale for en ikke-standardisert levering, refunderer vi bare kostnaden for den rimeligste standardleveringen. 

Skadede eller feilaktige varer

Hvis du mottar en skadet, ødelagt eller defekt vare, må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig. Som et minstekrav ber vi deg ta med følgende informasjon:

Vi ber vanligvis kunder om å sende skadede produkter tilbake til forhandleren. Så fort de kommer frem til forhandleren, sender forhandleren deg et erstatningsprodukt. Dersom varen ikke kan erstattes, eller du ønsker å kansellere bestillingen, mottar du full refusjon. Du blir også tilbakebetalt for fraktkostnader for skadede eller feilaktige varer så fort vi har mottatt postkvitteringen din.

Dersom den ytre forpakningen på bestillingen din er synlig skadet når den mottas, og du mistenker at produktene også er skadet, kan du enten avvise leveringen eller godta varene og signere for dem som skadet. I begge tilfeller må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig.

Avvisning av levering

Dersom du avviser en levering eller deler av en levering (der produktet eller forpakningen ikke ser ut til å være skadet eller defekt), er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene.Eventuelle gebyrer og avgifter som er pådratt av forhandleren fordi pakken er avvist, blir trukket fra salgsrefusjonen.

 

Flere Nail Rock-produkter