Naturlig Lotus Berg Cleaner-kolloidalt sølv

kr101,99 På lager
Størrelse :
50ml
EAN:
5060268260481
Antall:
  • Produktreferanse: 3256958-7005934
  • Plane icon Sendes innen 24 timer
  • Sendes fra Storbritannia
  • Leveringskostnad til Norge kr90,12

Naturlig Lotus Roller renere 50mL-PR35

Våre naturlige Lotus derma renset Roller er en absolutt nødvendighet å holde og vedlikeholde på hygiene i mikro needling eller skjønnhet utstyr. Det er så enkel å bruke og kostnadseffektiv. En flaske vil vare et år hvis brukes etter hver annenhver behandling på valsen og stempel.

Bare spray roller/stempel etc. etter bruk og erstatte i tilfelle å beskytte nålene mellom behandlinger.

Nøkkelen ingrediens i den naturlige Lotus Roller renere, som er en 50ml pumpe spray, er ren 99,999% kolloidalt sølv, laget av destillert vann. (Vi ikke bruker filtrert vann eller dårlig kvalitet spenning for å produsere spray), en ingrediens kjent for sin søknad om dressing sår.

Et år gamle middel - det pleide å være brukes internt, før oppfinnelsen av moderne antibiotika, er det helt trygt å bruke og vil beskytte deg mot mulige infeksjoner hvis bakterier venstre havn på din roller.

Den hvite Lotus naturlig derma Roller renere, som er Vegan Society godkjent, beskytter mot bakterier, men du bør ikke bruke dermaroller eller derma stempel hygiene grunner og fordi det ikke vil beskytte deg mot blod båret sykdommer.

Vi anbefaler deg mot å bruke noe som kommer i kontakt med pinnene på valsen enn dette 14 ppm spray som er produsert for dette formålet. Fordi vi sterkt mot å berøre den derma roller eller derma stempel mikro nåler som vil resultere i blir sløv eller skadet som ikke bare forkorte levetiden til din roller, men sikkert anledning du ubehag.

Mange rengjøringsmidler tilgjengelig er ikke trygt gitt økt absorpsjon av huden under og etter hud needling og varmt vann vil smelte og gjøre din roller uhygieniske for bruk. Vi tror The White Lotus Natural derma renset Roller er det sikreste og mest effektive alternativet, som er tilgjengelig til en svært rimelig pris. Det kan også holde andre personlige elementer naturlig ren, med fred i sinnet.

Nøkkel vise egenskaper

; Hygienisk: Våre naturlige derma Roller/frimerke Cleaner er en naturlig antibakteriell, antiviral og soppdrepende spray

; Trygg: det har en lang historie med bruk lokalt og negerer bekymringer forårsaket av transdermal absorpsjon

; Bevist: Inneholder ren kolloidalt sølv brukes vanligvis i dressinger til sår for sine fantastiske egenskaper

; Rask: Når du er ferdig dermal rullende, bare spray & sted valser/frimerker tilbake i tilfelle

; Effektiv: Våre pumpe action spray unngår behovet for å berøre og potensielt kan skade mikro nåler

Produkter sendes fra individuelle Fruugo-forhandlere, som befinner seg i Europa og resten av verden. Leveringstid og fraktpris varierer avhengig av forhandlerens plassering, destinasjonslandet og valgt leveringsmetode.

Fruugo tilbyr to leveringsalternativer: Standard eller Express. Alle forhandlere tilbyr en standard leveringstjeneste, og noen forhandlere tilbyr også ekspresslevering.

Selv om Fruugo-forhandlere streber etter å levere innen disse tidsplanene, ber vi deg være oppmerksom på at tidsplanene er omtrentlige og ikke garanterte.

Leveringstidene inkluderer ikke tid til tollavklaring, fordi dette er utenfor Fruugos kontrollområde.

Vennligst tillat ekstra frakttid for levering til fjerntliggende steder, og også i løpet av hektiske perioder som rundt jul.

Alle leverandører leverer i løpet av vanlige arbeidstider og kan kreve signatur ved mottakelse, så sørg for at bestillingen din leveres til en adresse der noen er til stede for å ta imot den.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Visse produkter som kjøpes på Fruugo, kan ikke returneres. Disse produktene faller inn under følgende kategorier:

Vi ber om at du tar godt vare på produktene mens de er i din besittelse. Varer som returneres, må være i god stand. De må være ubrukte, fortsatt ha originaletikettene og ligge i originalforpakningen. Det er ditt ansvar å sikre at varene er pakket på riktig måte, og at de ikke blir skadet i løpet av transporten.

Varsling om retur

Dersom du ønsker å returnere en bestilling eller noen av produktene i en bestilling, ber vi deg varsle Fruugo-brukerstøtten innen 14 dager etter at du har mottatt varene, med følgende informasjon:

Brukerstøtten vår sender deg spesialinstruksjoner om hvordan du sender returpakken(e) tilbake til forhandleren(e). Vennligst ikke send returpakken før du har fått instruksjonene.

Returnering av produkter til forhandlere

Varer må returneres uten unødvendig forsinkelse, og ikke senere enn 14 dager etter at du har varslet oss om kanselleringen.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, må du sende hvert produkt i samsvar med instruksjonene og til forhandleren du i utgangspunktet kjøpte varen fra. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker registrert post (og forsikrer varer av høy verdi), ettersom verken Fruugo eller forhandlere er ansvarlige for forsendelser som kommer på avveie eller skades under transporten.

Sørg for å ta vare på postkvitteringen, slik at du har bevis på at du sendte varen i tilfelle den skulle komme på avveie.

Refusjoner

Du blir refundert innen 14 dager etter at forhandleren mottar varene. Vi varsler deg på e-post så fort produktene kommer frem til forhandleren og er godkjent for retur. Der forhandleren har tilbudt å hente varene, blir du refundert innen 14 dager etter kanselleringen.

Med mindre produktet eller produktene du vil returnere, kom frem til deg i skadet forfatning, er du ansvarlig for transportkostnadene for returen.

Såfremt du returnerer alle produktene fra en spesifikk forhandler, refunderer vi standardkostnaden for frakt, som du betalte for den opprinnelige leveringen. Dersom du valgte å betale for en ikke-standardisert levering, refunderer vi bare kostnaden for den rimeligste standardleveringen. 

Skadede eller feilaktige varer

Hvis du mottar en skadet, ødelagt eller defekt vare, må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig. Som et minstekrav ber vi deg ta med følgende informasjon:

Vi ber vanligvis kunder om å sende skadede produkter tilbake til forhandleren. Så fort de kommer frem til forhandleren, sender forhandleren deg et erstatningsprodukt. Dersom varen ikke kan erstattes, eller du ønsker å kansellere bestillingen, mottar du full refusjon. Du blir også tilbakebetalt for fraktkostnader for skadede eller feilaktige varer så fort vi har mottatt postkvitteringen din.

Dersom den ytre forpakningen på bestillingen din er synlig skadet når den mottas, og du mistenker at produktene også er skadet, kan du enten avvise leveringen eller godta varene og signere for dem som skadet. I begge tilfeller må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig.

Avvisning av levering

Dersom du avviser en levering eller deler av en levering (der produktet eller forpakningen ikke ser ut til å være skadet eller defekt), er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene.Eventuelle gebyrer og avgifter som er pådratt av forhandleren fordi pakken er avvist, blir trukket fra salgsrefusjonen.

 

Flere White Lotus Anti Aging-produkter