Nite Ize Steelie HobKnob Kit (stål)

kr249,00 Kun 1 vare igjen på lager
EAN:
094664027329
Antall:
  • Produktreferanse: 3577244-7565285
  • Plane icon Sendes innen 24 timer
  • Sendes fra Storbritannia
  • Leveringskostnad til Norge kr46,39

Nite Ize Steelie HobKnob Kit (stål)

Produktbeskrivelse:

Med geniale magnetiske design er Steelie HobKnob Kit en morsom nyskapende måte å lage både et håndtak og mini står for tavle e leseren eller annen enhet. Bare skallet og fest Steelie magnetisk Tablet Socket til midten av baksiden av tavle-PCen eller stive bærevesken. Steelie magnetiske Tablet Socket komponenten er en sterk dreid aluminum base som inneholder en kraftig sirkulær magnet ringed og sentrert med fleksibel silikon og støttet med 3Ms VHB skum tapen. Steelie HobKob håndtere komponenten en spesielt utviklet aluminium knute toppet med en grippy gummi ball som passer sikkert rundt socket festes til den magnetisk og gjør en perfekt håndtere så du kan enkelt dele tavle Vis videoer og gi presentasjoner uten skjule skjermen eller fomling bare i prosessen. Og når sin støttet på alle flat glatte overflater HobKnob gjør en nyttig vinklet stå i liggende eller stående for visning lese eller videochatting. Er så mobile som du er like enkelt å koble som festes på HobKnob passer lett i en lomme. Som et ekstra pluss med tavle Socket festet til baksiden av enheten kobler magnetisk til andre praktisk metallflater kjøleskap dører stål hyller komfyren hetter arkivskap skap og verktøykasser så du kan forankre det trygt og husk tilgjengelighet og synlig overalt. Steelie magnetiske Tablet kontakten inneholder en sterk magnet. Disse magnetene vil ikke skade din tavle eller telefon. Men ikke plass nær magnetisk sensitive gjenstander som kredittkort pacemaker eller harddisker. Steelie tar ikke ansvar for skade på slike objekter.

Spesifikasjoner:

Steelie HobKnob Kit oppretter et håndtak og mini står for tavle-PCen eller annen mobil enhet. Hver Steelie HobKnob Kit inneholder en Steelie HobKnob håndtere en Steelie magnetisk Tablet Socket en alkohol prep pad og monteringsanvisning. Steelie magnetiske Tablet Socket har en kraftig neodymium magnet og silisium center for å gi en sterk grep og glatt glir. Neodymmagnet er sikker for bruk med alle telefoner og tabletter. Den Steelie magnetisk Tablet Socket komponent funksjoner 3M VHB tapen sikkert feste til sentrum på enheten eller enhetene saken. 3 M VHB skum tapen kan fjernes uten skade overflater. Steelie magnetiske Tablet Socket må knyttes til en overflate. Steelie magnetiske Tablet kontakten vil legge til metallflater kjøleskap dører stål hyller komfyren hetter arkivskap skap og verktøykasser. Steelie HobKnob håndtere komponenten kan brukes på to måter: som en nyttig stand i stående eller liggende med sine sklisikker gummi ball.     Som et perfekt håndtak for bruker tavle på gå viser video og presentasjoner eller lese din favoritt romanen. Komponenter funksjonen høykvalitets 6061 maskinert aluminium. Funksjoner en stålplate trykk passer inn i bunnen av dreid aluminum knott for sikker magnetiske tavle socket oppbevaring. Kompatibel med andre systemkomponenter, Steelie. Steelie HobKnob håndtere komponenter og Steelie magnetisk Tablet Socket komponenter selges enkeltvis Steelie HobKnob håndtere - perfekt for når du har flere tabletter i hjemmet eller på kontoret, men ofte deler samme arbeidsområdet. Fest Steelie magnetisk Tablet Socket og noen med en Steelie HobKnob håndtere kan bruke Steelie magnetisk Tablet Socket.   Steelie magnetiske Tablet Socket - ideelle tillegget kjøp for alle som ønsker å knytte sine Steelie HobKnob håndtere til flere enheter eller de som bare ønsker allsidighet av magnetiske kan legge det sikkert noen metalloverflate. Dimensjoner: 1 5/8 i (41,3 mm) X 1 3/8 i (34,9 mm) vekt: 42 g (1.48 oz.)

Produkter sendes fra individuelle Fruugo-forhandlere, som befinner seg i Europa og resten av verden. Leveringstid og fraktpris varierer avhengig av forhandlerens plassering, destinasjonslandet og valgt leveringsmetode.

Fruugo tilbyr to leveringsalternativer: Standard eller Express. Alle forhandlere tilbyr en standard leveringstjeneste, og noen forhandlere tilbyr også ekspresslevering.

Selv om Fruugo-forhandlere streber etter å levere innen disse tidsplanene, ber vi deg være oppmerksom på at tidsplanene er omtrentlige og ikke garanterte.

Leveringstidene inkluderer ikke tid til tollavklaring, fordi dette er utenfor Fruugos kontrollområde.

Vennligst tillat ekstra frakttid for levering til fjerntliggende steder, og også i løpet av hektiske perioder som rundt jul.

Alle leverandører leverer i løpet av vanlige arbeidstider og kan kreve signatur ved mottakelse, så sørg for at bestillingen din leveres til en adresse der noen er til stede for å ta imot den.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Visse produkter som kjøpes på Fruugo, kan ikke returneres. Disse produktene faller inn under følgende kategorier:

Vi ber om at du tar godt vare på produktene mens de er i din besittelse. Varer som returneres, må være i god stand. De må være ubrukte, fortsatt ha originaletikettene og ligge i originalforpakningen. Det er ditt ansvar å sikre at varene er pakket på riktig måte, og at de ikke blir skadet i løpet av transporten.

Varsling om retur

Dersom du ønsker å returnere en bestilling eller noen av produktene i en bestilling, ber vi deg varsle Fruugo-brukerstøtten innen 14 dager etter at du har mottatt varene, med følgende informasjon:

Brukerstøtten vår sender deg spesialinstruksjoner om hvordan du sender returpakken(e) tilbake til forhandleren(e). Vennligst ikke send returpakken før du har fått instruksjonene.

Returnering av produkter til forhandlere

Varer må returneres uten unødvendig forsinkelse, og ikke senere enn 14 dager etter at du har varslet oss om kanselleringen.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, må du sende hvert produkt i samsvar med instruksjonene og til forhandleren du i utgangspunktet kjøpte varen fra. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker registrert post (og forsikrer varer av høy verdi), ettersom verken Fruugo eller forhandlere er ansvarlige for forsendelser som kommer på avveie eller skades under transporten.

Sørg for å ta vare på postkvitteringen, slik at du har bevis på at du sendte varen i tilfelle den skulle komme på avveie.

Refusjoner

Du blir refundert innen 14 dager etter at forhandleren mottar varene. Vi varsler deg på e-post så fort produktene kommer frem til forhandleren og er godkjent for retur. Der forhandleren har tilbudt å hente varene, blir du refundert innen 14 dager etter kanselleringen.

Med mindre produktet eller produktene du vil returnere, kom frem til deg i skadet forfatning, er du ansvarlig for transportkostnadene for returen.

Såfremt du returnerer alle produktene fra en spesifikk forhandler, refunderer vi standardkostnaden for frakt, som du betalte for den opprinnelige leveringen. Dersom du valgte å betale for en ikke-standardisert levering, refunderer vi bare kostnaden for den rimeligste standardleveringen. 

Skadede eller feilaktige varer

Hvis du mottar en skadet, ødelagt eller defekt vare, må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig. Som et minstekrav ber vi deg ta med følgende informasjon:

Vi ber vanligvis kunder om å sende skadede produkter tilbake til forhandleren. Så fort de kommer frem til forhandleren, sender forhandleren deg et erstatningsprodukt. Dersom varen ikke kan erstattes, eller du ønsker å kansellere bestillingen, mottar du full refusjon. Du blir også tilbakebetalt for fraktkostnader for skadede eller feilaktige varer så fort vi har mottatt postkvitteringen din.

Dersom den ytre forpakningen på bestillingen din er synlig skadet når den mottas, og du mistenker at produktene også er skadet, kan du enten avvise leveringen eller godta varene og signere for dem som skadet. I begge tilfeller må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig.

Avvisning av levering

Dersom du avviser en levering eller deler av en levering (der produktet eller forpakningen ikke ser ut til å være skadet eller defekt), er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene.Eventuelle gebyrer og avgifter som er pådratt av forhandleren fordi pakken er avvist, blir trukket fra salgsrefusjonen.

 

Flere Nite Ize-produkter