Ultra tidlig graviditetstester strimler 25mIU/ml - 10 pakke

kr79,00 På lager
EAN:
5053163726572
Antall:
  • Produktreferanse: 3099652-6712025
  • Plane icon Sendes innen 24 timer
  • Sendes fra Sveits
  • Leveringskostnad til Norge kr31,73

Hvordan hjem graviditet Test arbeid en hjem graviditetstest måler tilstedeværelsen av Hormone (H.C.G.) i urinen. H.C.G. er produsert kort tid etter the Embryo festes til livmor fôr. Hormonet deretter bygger opp raskt i kroppen i de første dagene etter implantasjon. Denne testen er dugelig av oppdager graviditet som tidlig som 4 dager før din første dag av savnet periode. Jo mer i til graviditet du er jo høyere nivåer av H.C.G. får. Hvor nøyaktig er disse tester alle våre tester har vist større enn 99% nøyaktig i laboratorium og forbruker studier. Når bør jeg gjøre testen kan du ta disse graviditetstester så tidlig som 4 dager før første dag av ubesvarte periode og utover. Tester kan tas til enhver tid på dagen. Hvor lenge vil det ta før jeg kan lese resultatet kan du lese resultatene etter bare 5 minutter. Hva er forskjellen mellom hjem tester og de gjort av en lege som vi er kontrahert leverandører til den NHS våre tester brukes av leger og sykehus i Storbritannia. Hva bør jeg gjøre med mine resultater hvis graviditet testresultatene er Positive du bør konsultere legen din for å diskutere svangerskapet og hva burde være tatt neste. Hvis din testen er negativ og du fortsatt tror kan du gravid Re - Test noen dager senere. Hvis 2 linjer men en er Fainter enn det andre er dette et positivt resultat Ja hvis 2 linjer vises du er gravid uansett hvordan svak linjene vises. Kan noe påvirke resultatene av testene drikke alkohol smertestillende p-piller antibiotika og andre vanlige legemidler vil ikke påvirke resultatet av disse testene. Legemidler som inneholder H.C.G. Kan produsere en falsk positivt resultat. Høy kvalitet og utmerket pris - ytelse forhold kombinerer: følsomhet: 25 Miu / Ml resulterer i 5 minutter. Enkel håndtering det er ingen medisinske kunnskap er nødvendig. Alle testene er individuelt innestengt en detaljert beskrivelse er illustrert. Holdbarheten er 18 måneder. Leveres i en nøytral emballasje - forblir kjøpet skjult fra alle nysgjerrige øyne. Enkel pålitelig og nøyaktig graviditetstester høy 25mlU/mL følsomhet. 99.98% nøyaktig og CE og FDA merket for salg over hele verden dette teste brukes av NHS

Produkter sendes fra individuelle Fruugo-forhandlere, som befinner seg i Europa og resten av verden. Leveringstid og fraktpris varierer avhengig av forhandlerens plassering, destinasjonslandet og valgt leveringsmetode.

Fruugo tilbyr to leveringsalternativer: Standard eller Express. Alle forhandlere tilbyr en standard leveringstjeneste, og noen forhandlere tilbyr også ekspresslevering.

Selv om Fruugo-forhandlere streber etter å levere innen disse tidsplanene, ber vi deg være oppmerksom på at tidsplanene er omtrentlige og ikke garanterte.

Leveringstidene inkluderer ikke tid til tollavklaring, fordi dette er utenfor Fruugos kontrollområde.

Vennligst tillat ekstra frakttid for levering til fjerntliggende steder, og også i løpet av hektiske perioder som rundt jul.

Alle leverandører leverer i løpet av vanlige arbeidstider og kan kreve signatur ved mottakelse, så sørg for at bestillingen din leveres til en adresse der noen er til stede for å ta imot den.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Visse produkter som kjøpes på Fruugo, kan ikke returneres. Disse produktene faller inn under følgende kategorier:

Vi ber om at du tar godt vare på produktene mens de er i din besittelse. Varer som returneres, må være i god stand. De må være ubrukte, fortsatt ha originaletikettene og ligge i originalforpakningen. Det er ditt ansvar å sikre at varene er pakket på riktig måte, og at de ikke blir skadet i løpet av transporten.

Varsling om retur

Dersom du ønsker å returnere en bestilling eller noen av produktene i en bestilling, ber vi deg varsle Fruugo-brukerstøtten innen 14 dager etter at du har mottatt varene, med følgende informasjon:

Brukerstøtten vår sender deg spesialinstruksjoner om hvordan du sender returpakken(e) tilbake til forhandleren(e). Vennligst ikke send returpakken før du har fått instruksjonene.

Returnering av produkter til forhandlere

Varer må returneres uten unødvendig forsinkelse, og ikke senere enn 14 dager etter at du har varslet oss om kanselleringen.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, må du sende hvert produkt i samsvar med instruksjonene og til forhandleren du i utgangspunktet kjøpte varen fra. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker registrert post (og forsikrer varer av høy verdi), ettersom verken Fruugo eller forhandlere er ansvarlige for forsendelser som kommer på avveie eller skades under transporten.

Sørg for å ta vare på postkvitteringen, slik at du har bevis på at du sendte varen i tilfelle den skulle komme på avveie.

Refusjoner

Du blir refundert innen 14 dager etter at forhandleren mottar varene. Vi varsler deg på e-post så fort produktene kommer frem til forhandleren og er godkjent for retur. Der forhandleren har tilbudt å hente varene, blir du refundert innen 14 dager etter kanselleringen.

Med mindre produktet eller produktene du vil returnere, kom frem til deg i skadet forfatning, er du ansvarlig for transportkostnadene for returen.

Såfremt du returnerer alle produktene fra en spesifikk forhandler, refunderer vi standardkostnaden for frakt, som du betalte for den opprinnelige leveringen. Dersom du valgte å betale for en ikke-standardisert levering, refunderer vi bare kostnaden for den rimeligste standardleveringen. 

Skadede eller feilaktige varer

Hvis du mottar en skadet, ødelagt eller defekt vare, må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig. Som et minstekrav ber vi deg ta med følgende informasjon:

Vi ber vanligvis kunder om å sende skadede produkter tilbake til forhandleren. Så fort de kommer frem til forhandleren, sender forhandleren deg et erstatningsprodukt. Dersom varen ikke kan erstattes, eller du ønsker å kansellere bestillingen, mottar du full refusjon. Du blir også tilbakebetalt for fraktkostnader for skadede eller feilaktige varer så fort vi har mottatt postkvitteringen din.

Dersom den ytre forpakningen på bestillingen din er synlig skadet når den mottas, og du mistenker at produktene også er skadet, kan du enten avvise leveringen eller godta varene og signere for dem som skadet. I begge tilfeller må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig.

Avvisning av levering

Dersom du avviser en levering eller deler av en levering (der produktet eller forpakningen ikke ser ut til å være skadet eller defekt), er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene.Eventuelle gebyrer og avgifter som er pådratt av forhandleren fordi pakken er avvist, blir trukket fra salgsrefusjonen.

 

Flere TribalSensation-produkter