Pacsafe Intasafe Z100 Anti tyveri krysse kroppen Pack

kr774,00 Utsolgt på lager
Farge:
EAN:
0688334015152
Antall:
  • Produktreferanse: 3885678-8775801
  • Sendes fra Storbritannia
  • Leveringskostnad til Norge kr118,17

Pacsafe Intasafe Z100 Anti tyveri krysse kroppen Pack

Beskrivelse: IntasafeTM Z100 er en kompakt, korset kroppen pakke som passer alle dine grunnleggende, byen nødvendigheter som iPad®, telefon og nøkler. Bare sling den over skulderen eller over kroppen, hoppe på sykkel eller hoppe på tunnelbanen og slappe av og vite verdisaker er bevoktet av 6 anti-tyveri.

Funksjoner:

Polstret iPad® / tavle kompatibel ermet glidelås hovedrom med RFID blokkerer lomme og organisasjonen for telefoner og elektronikk Frontlomme med glidelås polstret justerbar topp bære handle(s) nøkkel / mur klipp penn holderen

Anti tyveri funksjoner:

CarrySafe® Slashguard stropper: Fleksibel, lett, rustfritt stål wire er integrert i vår justerbare Carrysafe® stropper gjør det usynlig for øyet, men svært effektiv for forhindrer bag slashers fra slicing gjennom og går av med utstyret. eXomesh® Slashguard: Bag slashers ofte liker å målrette utenfor stoff paneler poser (foran, bunnen eller siden) som forårsaker verdisaker falle ut og inn i håndflaten av hendene. Våre lett slashguard er innebygd i (og skjult) i mest sårbare områder av bag, beskytte utstyret mot en rask slash-and-run tyveri. Våre nye eXomesh® beskyttelse i bagasjen går hele lengden av posen beskytte utstyret mot opportunistiske tyveri eller hvis det er snagged av en conveyor belte eller bagasje handlers. Interlocking glidelåshemper: Nye sikringsanlegg glidelåshemper genialt Skyv oppå hverandre og interconnect gjør det vanskeligere for lommetyver pakke vesken og pisk ut verdisaker. Når opptatt av RoobarTM vil selv de mest erfarne tyvene stå skrape hodet på hvordan å låse opp vesken. RFIDsafeTM blokkerer lommer & materiale: Mest pass, kredittkort og ID-kort nå inneholde en RFID mikro-chip. Denne brikken inneholder all personlig, sensitiv informasjon. Identitetstyver kan få tilgang til denne informasjonen fra opptil 10ft unna ved hjelp av en RFID reader. Vår prisbelønte RFIDsafeTM blokkerer materiale forhindrer data fra å falle i gale hender blokkere ut nesten alle overføringer mellom 10 MHz - 3 GHz, som dekker radiofrekvens brukes i e-pass, kredittkort / smart kort og nøkkelkort. RoobarTM-ankeret tyverilås: Forhindre lommetyver og bag snatchers ved å låse ned glidelås, slashguard anker stropper, låsing kabler og/eller knytte vesken til en sikker feste med nye RoobarTMTM anti-tyveri anker låsen. RoobarTMTM gir også flere rom kan låses med en enkelt hengelås (ToursafeTMTM EXP, VenturesafeTMTM 45 L, 55 L og 65 L). Smart glidelås Security: Glidelås pullers kan festes til diskret sikkerhet kroker eller plassert under & gjennom en hypalon tab å unngå lommetyver når i vesken

Spesifikasjoner:

Materialer: (ytre materiale) 600D poly lerret med 1000mm PU belegg, (stille) 70D Ripstop Nylon, PU600mm mål (H x b x D): 21 cm x 33cm x 7,5 cm / 8.3 in x 13 i x 3 i vekt: 500 g / 1 kg 1.6 oz volum: 7 L/427 kubikk tommer

Produkter sendes fra individuelle Fruugo-forhandlere, som befinner seg i Europa og resten av verden. Leveringstid og fraktpris varierer avhengig av forhandlerens plassering, destinasjonslandet og valgt leveringsmetode.

Fruugo tilbyr to leveringsalternativer: Standard eller Express. Alle forhandlere tilbyr en standard leveringstjeneste, og noen forhandlere tilbyr også ekspresslevering.

Selv om Fruugo-forhandlere streber etter å levere innen disse tidsplanene, ber vi deg være oppmerksom på at tidsplanene er omtrentlige og ikke garanterte.

Leveringstidene inkluderer ikke tid til tollavklaring, fordi dette er utenfor Fruugos kontrollområde.

Vennligst tillat ekstra frakttid for levering til fjerntliggende steder, og også i løpet av hektiske perioder som rundt jul.

Alle leverandører leverer i løpet av vanlige arbeidstider og kan kreve signatur ved mottakelse, så sørg for at bestillingen din leveres til en adresse der noen er til stede for å ta imot den.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Visse produkter som kjøpes på Fruugo, kan ikke returneres. Disse produktene faller inn under følgende kategorier:

Vi ber om at du tar godt vare på produktene mens de er i din besittelse. Varer som returneres, må være i god stand. De må være ubrukte, fortsatt ha originaletikettene og ligge i originalforpakningen. Det er ditt ansvar å sikre at varene er pakket på riktig måte, og at de ikke blir skadet i løpet av transporten.

Varsling om retur

Dersom du ønsker å returnere en bestilling eller noen av produktene i en bestilling, ber vi deg varsle Fruugo-brukerstøtten innen 14 dager etter at du har mottatt varene, med følgende informasjon:

Brukerstøtten vår sender deg spesialinstruksjoner om hvordan du sender returpakken(e) tilbake til forhandleren(e). Vennligst ikke send returpakken før du har fått instruksjonene.

Returnering av produkter til forhandlere

Varer må returneres uten unødvendig forsinkelse, og ikke senere enn 14 dager etter at du har varslet oss om kanselleringen.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, må du sende hvert produkt i samsvar med instruksjonene og til forhandleren du i utgangspunktet kjøpte varen fra. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker registrert post (og forsikrer varer av høy verdi), ettersom verken Fruugo eller forhandlere er ansvarlige for forsendelser som kommer på avveie eller skades under transporten.

Sørg for å ta vare på postkvitteringen, slik at du har bevis på at du sendte varen i tilfelle den skulle komme på avveie.

Refusjoner

Du blir refundert innen 14 dager etter at forhandleren mottar varene. Vi varsler deg på e-post så fort produktene kommer frem til forhandleren og er godkjent for retur. Der forhandleren har tilbudt å hente varene, blir du refundert innen 14 dager etter kanselleringen.

Med mindre produktet eller produktene du vil returnere, kom frem til deg i skadet forfatning, er du ansvarlig for transportkostnadene for returen.

Såfremt du returnerer alle produktene fra en spesifikk forhandler, refunderer vi standardkostnaden for frakt, som du betalte for den opprinnelige leveringen. Dersom du valgte å betale for en ikke-standardisert levering, refunderer vi bare kostnaden for den rimeligste standardleveringen. 

Skadede eller feilaktige varer

Hvis du mottar en skadet, ødelagt eller defekt vare, må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig. Som et minstekrav ber vi deg ta med følgende informasjon:

Vi ber vanligvis kunder om å sende skadede produkter tilbake til forhandleren. Så fort de kommer frem til forhandleren, sender forhandleren deg et erstatningsprodukt. Dersom varen ikke kan erstattes, eller du ønsker å kansellere bestillingen, mottar du full refusjon. Du blir også tilbakebetalt for fraktkostnader for skadede eller feilaktige varer så fort vi har mottatt postkvitteringen din.

Dersom den ytre forpakningen på bestillingen din er synlig skadet når den mottas, og du mistenker at produktene også er skadet, kan du enten avvise leveringen eller godta varene og signere for dem som skadet. I begge tilfeller må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig.

Avvisning av levering

Dersom du avviser en levering eller deler av en levering (der produktet eller forpakningen ikke ser ut til å være skadet eller defekt), er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene.Eventuelle gebyrer og avgifter som er pådratt av forhandleren fordi pakken er avvist, blir trukket fra salgsrefusjonen.

 

Flere Pacsafe-produkter