Solidea sølv Wave friske damer Compression Shorts [stil 356A5] Noisette (mørk Beige) XL

kr239,00 På lager
Farge:
Størrelse :
EAN:
8300496030683
Antall:
  • Produktreferanse: 1632640-3884998
  • Plane icon Sendes innen 24 timer
  • Sendes fra Storbritannia
  • Leveringskostnad til Norge kr96,12

Designet av baksiden av vellykket mikromassasje klær, anti-cellulitt, er sølv Wave frisk laget med dypere 3D bølge furer for en mer forfriskende massasje handling. Plagget passer som en ekstra hud, slik at 3D bølger på innsiden av stoff kan mikromassasje huden din som du flytter. Dette forbedrer mikro-sirkulasjon på skins overflaten å hjelpe avløp unna giftstoffer, og resultater i glattere hud og forbedrer effektivt cellulite *. Disse micromassaging shorts inneholder uteksaminert komprimering for å effektivt forbedre blodsirkulasjonen i bena, bidrar til å forhindre eller redusere hevelse og forbedre både Ben energi og den terapeutiske tiltak av mikromassasje. Laget med en pustende, stoff vevet med bakteriostatisk sølv ioner garn, huden din vil være ren, tørr og sunt tiden hele. Sølv stopper bakterier reproduksjon og derfor forhindrer utbruddet av lukt, allergi og infeksjoner, og funksjonen sølv vasker aldri. En pustende, bomull kile og flate sømmer gir ekstra komfort og hygiene. På grunn av mikromassasje produktene, du kan ikke bare bruke dem som anti-cellulitt shorts, men du kan også kjapt flatere figuren hvis du bruker dem som anti-cellulitt kroppen shapers under klærne. Dobbelt action terapeutiske effekter har også vist populære for de som lider med Lymphoedema og de som liker fysisk aktivitet, gir energi i trening og bidra til å forkorte utvinning ganger. Sølv Wave frisk er laget med tynnere stoff enn at andre sølv Wave plagg, slik de er ment for bruk i de varmere månedene dette også gjør dem flott å ha under klærne til enhver tid av året. Merk: Dette er et "komprimering" plagg laget for terapi blodstrøm, lymfesystemet, hud og muskel vev. På grunn av plagget vil det også gi en viss mengde støtte til kroppen områder dekker, men ikke nok å "støtte" problemer med skjelettlidelser rammen som SPD eller brudd. Str XL og XXL har en ekstra panel i ryggen å gi mer plass, mer strekke og bedre anfall. Se diagrammet i flere bildene for å få et bedre inntrykk av hvordan dette ser ut. Farge Noisette kan ta ca 1 uke for uk levering. Kropp skikkelsen mikromassasje cellulite buster laget med sølv ioner flate sømmer bomull kile 80% polyamid 18% elastan 2% bomull på grunn av disse produktene, jo mer du flytter, mer fordelene du får og jo raskere vil du se resultater. Så bruker disse elementene opp gym vil øke hastigheten på resultatene. Hvis brukt for opp til en 6 ukers periode, kan du merke synlige forskjeller i cellulite *. * Etter pasientene, klærne var effektive for behandling av Liposclerosis (Cellulite) i 88% av tilfellene, og når slitt regelmessig, forbedret velvære og generert en oppdemning effekt, samt en økning av diurese i 24% av tilfellene. (Flebologia: offisielt Organ for italiensk Association of Phlebology - kvartalsvise vitenskapelige tidsskriftet, volum X, utstede 1, Jan-Mar 1999)

Produkter sendes fra individuelle Fruugo-forhandlere, som befinner seg i Europa og resten av verden. Leveringstid og fraktpris varierer avhengig av forhandlerens plassering, destinasjonslandet og valgt leveringsmetode.

Fruugo tilbyr to leveringsalternativer: Standard eller Express. Alle forhandlere tilbyr en standard leveringstjeneste, og noen forhandlere tilbyr også ekspresslevering.

Selv om Fruugo-forhandlere streber etter å levere innen disse tidsplanene, ber vi deg være oppmerksom på at tidsplanene er omtrentlige og ikke garanterte.

Leveringstidene inkluderer ikke tid til tollavklaring, fordi dette er utenfor Fruugos kontrollområde.

Vennligst tillat ekstra frakttid for levering til fjerntliggende steder, og også i løpet av hektiske perioder som rundt jul.

Alle leverandører leverer i løpet av vanlige arbeidstider og kan kreve signatur ved mottakelse, så sørg for at bestillingen din leveres til en adresse der noen er til stede for å ta imot den.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Visse produkter som kjøpes på Fruugo, kan ikke returneres. Disse produktene faller inn under følgende kategorier:

Vi ber om at du tar godt vare på produktene mens de er i din besittelse. Varer som returneres, må være i god stand. De må være ubrukte, fortsatt ha originaletikettene og ligge i originalforpakningen. Det er ditt ansvar å sikre at varene er pakket på riktig måte, og at de ikke blir skadet i løpet av transporten.

Varsling om retur

Dersom du ønsker å returnere en bestilling eller noen av produktene i en bestilling, ber vi deg varsle Fruugo-brukerstøtten innen 14 dager etter at du har mottatt varene, med følgende informasjon:

Brukerstøtten vår sender deg spesialinstruksjoner om hvordan du sender returpakken(e) tilbake til forhandleren(e). Vennligst ikke send returpakken før du har fått instruksjonene.

Returnering av produkter til forhandlere

Varer må returneres uten unødvendig forsinkelse, og ikke senere enn 14 dager etter at du har varslet oss om kanselleringen.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, må du sende hvert produkt i samsvar med instruksjonene og til forhandleren du i utgangspunktet kjøpte varen fra. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker registrert post (og forsikrer varer av høy verdi), ettersom verken Fruugo eller forhandlere er ansvarlige for forsendelser som kommer på avveie eller skades under transporten.

Sørg for å ta vare på postkvitteringen, slik at du har bevis på at du sendte varen i tilfelle den skulle komme på avveie.

Refusjoner

Du blir refundert innen 14 dager etter at forhandleren mottar varene. Vi varsler deg på e-post så fort produktene kommer frem til forhandleren og er godkjent for retur. Der forhandleren har tilbudt å hente varene, blir du refundert innen 14 dager etter kanselleringen.

Med mindre produktet eller produktene du vil returnere, kom frem til deg i skadet forfatning, er du ansvarlig for transportkostnadene for returen.

Såfremt du returnerer alle produktene fra en spesifikk forhandler, refunderer vi standardkostnaden for frakt, som du betalte for den opprinnelige leveringen. Dersom du valgte å betale for en ikke-standardisert levering, refunderer vi bare kostnaden for den rimeligste standardleveringen. 

Skadede eller feilaktige varer

Hvis du mottar en skadet, ødelagt eller defekt vare, må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig. Som et minstekrav ber vi deg ta med følgende informasjon:

Vi ber vanligvis kunder om å sende skadede produkter tilbake til forhandleren. Så fort de kommer frem til forhandleren, sender forhandleren deg et erstatningsprodukt. Dersom varen ikke kan erstattes, eller du ønsker å kansellere bestillingen, mottar du full refusjon. Du blir også tilbakebetalt for fraktkostnader for skadede eller feilaktige varer så fort vi har mottatt postkvitteringen din.

Dersom den ytre forpakningen på bestillingen din er synlig skadet når den mottas, og du mistenker at produktene også er skadet, kan du enten avvise leveringen eller godta varene og signere for dem som skadet. I begge tilfeller må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig.

Avvisning av levering

Dersom du avviser en levering eller deler av en levering (der produktet eller forpakningen ikke ser ut til å være skadet eller defekt), er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene.Eventuelle gebyrer og avgifter som er pådratt av forhandleren fordi pakken er avvist, blir trukket fra salgsrefusjonen.

 

Flere Solidea-produkter