Burgon & Ball

Sophie Conran Compost Scoop av Burgon & Ball - gave eske

kr169,00 3 enheter på lager
EAN:
5019360007869
Antall:
  • Produktreferanse: 3507971-7359350
  • Plane icon Sendes innen 24 timer
  • Sendes fra Storbritannia
  • Leveringskostnad til Norge kr123,39

Gift eske Sophie Conran Compost Scoop av Burgon & Ball. "Samlingen hage & stor utendørs" er utarbeidet utelukkende av Sophie Conran for Burgon & Ball. Arbeider i samarbeid med Burgon & Ball, Sophie har skapt en fantastisk samling av ergonomisk avanserte verktøy og hansker, spesielt utformet med kvinnelige hånden i tankene, og gave sett for elskere av friluftsliv. Kommenterer hennes kompost scoop, sa Sophie "jeg gjøre min potting på et bord i hagen og vanligvis ender opp med kompost overalt. Hendene mine er for liten og min murskje vant? t holde jorda. Min nye kompost scoop lar meg å måke akkurat den rette mengden av kompost i min Potter uten påfølgende rotet." Kvalitet hage kompost scoop har vokset FSC Bøkeskogen håndtak, brass ferrule, rustfritt stål hodet og måler ca 28cm lange x 7cm bred. Leveres i en ypperlig, merkede gaveeske. En melding fra Sophie... Dyrking av blomster, grønnsaker og urter gir næring og glede i livet mitt. Hagearbeid og dens rike belønninger er et fantastisk Panama til hektiske tempoet i livet vi alle får dag til dag. Jeg vokste opp med foreldre som var begge entusiastiske gartnere og fra en tidlig alder har kunnet nyte fred og skjønnhet i hagen. Hvor jeg har funnet meg selv, jeg har alltid hatt lyst til å få hendene mine på noen jorden og jeg prøver å bruke så mye tid som mulig utenfor - crating en hage er en utrolig givende tidsfordriv. Som med de fleste familier, dreier mitt hjem av kjøkkenet som er fylt med nydelig skiftende blomstrer fra hagen og en ganske sporadisk tilførsel av duftende urter og strålende misdannede grønnsaker. Ikke overraskende, har kommer fra en familie av designere, jeg sketching ut ideer for produkter for så lenge jeg kan huske. Som en gartner har jeg alltid drømt om skaper en rekke hagearbeid verktøy og tilbehør. En av problemene jeg ansiktet som en kvinne når hagearbeid er at hendene er generelt for liten for standard verktøy. Min design spesielt adresse problemet og jeg håper vil tilføye til glede for hagearbeid med sin skjønnhet og forbedret funksjonalitet. Jeg er glad å bli arbeider med Burgon & Ball å produsere min verktøy, på grunn av sin enestående kvalitet og fremragende kulturarv i hagen verktøyet gjør. Jeg er utrolig stolt av disse verktøyene, som er en glede å arbeide med. Jeg håper du liker dem også. Bedre verktøy, jo lettere jobb. Sophie.

Produkter sendes fra individuelle Fruugo-forhandlere, som befinner seg i Europa og resten av verden. Leveringstid og fraktpris varierer avhengig av forhandlerens plassering, destinasjonslandet og valgt leveringsmetode.

Fruugo tilbyr to leveringsalternativer: Standard eller Express. Alle forhandlere tilbyr en standard leveringstjeneste, og noen forhandlere tilbyr også ekspresslevering.

Selv om Fruugo-forhandlere streber etter å levere innen disse tidsplanene, ber vi deg være oppmerksom på at tidsplanene er omtrentlige og ikke garanterte.

Leveringstidene inkluderer ikke tid til tollavklaring, fordi dette er utenfor Fruugos kontrollområde.

Vennligst tillat ekstra frakttid for levering til fjerntliggende steder, og også i løpet av hektiske perioder som rundt jul.

Alle leverandører leverer i løpet av vanlige arbeidstider og kan kreve signatur ved mottakelse, så sørg for at bestillingen din leveres til en adresse der noen er til stede for å ta imot den.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Visse produkter som kjøpes på Fruugo, kan ikke returneres. Disse produktene faller inn under følgende kategorier:

Vi ber om at du tar godt vare på produktene mens de er i din besittelse. Varer som returneres, må være i god stand. De må være ubrukte, fortsatt ha originaletikettene og ligge i originalforpakningen. Det er ditt ansvar å sikre at varene er pakket på riktig måte, og at de ikke blir skadet i løpet av transporten.

Varsling om retur

Dersom du ønsker å returnere en bestilling eller noen av produktene i en bestilling, ber vi deg varsle Fruugo-brukerstøtten innen 14 dager etter at du har mottatt varene, med følgende informasjon:

Brukerstøtten vår sender deg spesialinstruksjoner om hvordan du sender returpakken(e) tilbake til forhandleren(e). Vennligst ikke send returpakken før du har fått instruksjonene.

Returnering av produkter til forhandlere

Varer må returneres uten unødvendig forsinkelse, og ikke senere enn 14 dager etter at du har varslet oss om kanselleringen.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, må du sende hvert produkt i samsvar med instruksjonene og til forhandleren du i utgangspunktet kjøpte varen fra. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker registrert post (og forsikrer varer av høy verdi), ettersom verken Fruugo eller forhandlere er ansvarlige for forsendelser som kommer på avveie eller skades under transporten.

Sørg for å ta vare på postkvitteringen, slik at du har bevis på at du sendte varen i tilfelle den skulle komme på avveie.

Refusjoner

Du blir refundert innen 14 dager etter at forhandleren mottar varene. Vi varsler deg på e-post så fort produktene kommer frem til forhandleren og er godkjent for retur. Der forhandleren har tilbudt å hente varene, blir du refundert innen 14 dager etter kanselleringen.

Med mindre produktet eller produktene du vil returnere, kom frem til deg i skadet forfatning, er du ansvarlig for transportkostnadene for returen.

Såfremt du returnerer alle produktene fra en spesifikk forhandler, refunderer vi standardkostnaden for frakt, som du betalte for den opprinnelige leveringen. Dersom du valgte å betale for en ikke-standardisert levering, refunderer vi bare kostnaden for den rimeligste standardleveringen. 

Skadede eller feilaktige varer

Hvis du mottar en skadet, ødelagt eller defekt vare, må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig. Som et minstekrav ber vi deg ta med følgende informasjon:

Vi ber vanligvis kunder om å sende skadede produkter tilbake til forhandleren. Så fort de kommer frem til forhandleren, sender forhandleren deg et erstatningsprodukt. Dersom varen ikke kan erstattes, eller du ønsker å kansellere bestillingen, mottar du full refusjon. Du blir også tilbakebetalt for fraktkostnader for skadede eller feilaktige varer så fort vi har mottatt postkvitteringen din.

Dersom den ytre forpakningen på bestillingen din er synlig skadet når den mottas, og du mistenker at produktene også er skadet, kan du enten avvise leveringen eller godta varene og signere for dem som skadet. I begge tilfeller må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig.

Avvisning av levering

Dersom du avviser en levering eller deler av en levering (der produktet eller forpakningen ikke ser ut til å være skadet eller defekt), er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene.Eventuelle gebyrer og avgifter som er pådratt av forhandleren fordi pakken er avvist, blir trukket fra salgsrefusjonen.

 

Flere Burgon & Ball-produkter