Stabilicer Lite is og snø fotballsko

kr259,00 Kun 1 vare igjen på lager
Størrelse :
L
EAN:
689076934299
Antall:
  • Produktreferanse: 3594545-7603652
  • Plane icon Sendes innen 24 timer
  • Sendes fra Storbritannia
  • Leveringskostnad til Norge kr173,85

STABILicers™ Lite gjør hverdagslige føles som en spasertur i parken. Med aggressiv cleats og såle gir STABILicers Lite uslåelig trekkraft. Laget av det samme Elastomer som STABILicers SPORT, er Lite lett å trekke på og ta av, mens sikkert passer både sko og støvler. Perfekt for daglig bruk. STABILicers Lite &

039; s ikke-utskiftbare multi-directional stål cleats bit til is og snø slik at du kan stride naturlig gjennom vinteren &

039; s verste forhold. Lite ruller opp pent og er liten nok til å bæres i en veske eller workbag. Holde et par på hånden, og ikke la vinter ta deg på sengen. Ideell for turgåing, jogging, og lys kjører eller sti fotturer. Produktfunksjoner: fullstendige foten slip beskyttelse med hælen og forfoten cleats opprettholder trekkraft gjennom naturlig skrittlengde mens du går. Lett TPE Elastomer holder STABILicers Lite sikkert på plass. Trekkraft trå yttersåle og cleats kontakt samtidig walking overflate, å gi overlegen grep på isen, snø, rock og fortau. Multi-retningsbestemt, sak-herdet ikke-utskiftbare cleats bite i is og snø. STABILicers™ Lite oss hva slags sko kan jeg bruke min STABILicers Lite is cleats med? Du kan bruke STABILicers Lites med nesten alle sko, støvler eller atletisk sko. (Beklager, høye hæler er ut.) Hvordan kobler jeg STABILicers Lite is cleats til min sko? Veldig lett

Plassere STABILicers Lite over tå sko eller støvler, og deretter holde bak hælen stropper, strekke Lite lengden av din sko og trekke den i ryggen. Justere cleats som nødvendig å plassere dem under hælen og forfoten. På hva flater kan jeg bruke STABILicers Lite? STABILicers is cleats kan brukes på de fleste overflater funnet utendørs. De er ikke ment for bruk innendørs og kan ripe etasjer og ta på tepper. STABILicers er også ikke utformet på hard sleip overflater som fliser, polerte steiner eller metaller som er helt glatt. Hvordan vet jeg hvilken størrelse å bestille? Sjekk ut våre størrelsen diagram. Bare Velg sko/støvel størrelse og finne tilsvarende STABILicers størrelse. Passe er alt du trenger; Det spiller &

039, ikke trenger å være nøyaktig. UK størrelser som følger: små 3-6 Medium 7-9 store 9.5-12 X-Large 12 pluss kan jeg erstatte cleats på STABILicersLite? Nei, STABILicers Lite er designet for lys plikt sporadisk bruk. Ønsker du et produkt for mer hyppig eller aggressiv bruk, ta en titt på STABILicers Original og STABILicers SPORT, begge tilbyr utskiftbare cleats. Hvordan STABILicers Lite sammenlignet med andre billige vinteren trekkraft utstyr? Mens STABILicers Lite er rimelig, er de fortsatt for å gi aggressiv trekkraft som alle stilarter av STABILicers er kjent for. STABILicers Lite gir flere holdbarhet enn andre produkter i sin prisklasse. Vårt mål er å lage et produkt som er Best i klassen.

Produkter sendes fra individuelle Fruugo-forhandlere, som befinner seg i Europa og resten av verden. Leveringstid og fraktpris varierer avhengig av forhandlerens plassering, destinasjonslandet og valgt leveringsmetode.

Fruugo tilbyr to leveringsalternativer: Standard eller Express. Alle forhandlere tilbyr en standard leveringstjeneste, og noen forhandlere tilbyr også ekspresslevering.

Selv om Fruugo-forhandlere streber etter å levere innen disse tidsplanene, ber vi deg være oppmerksom på at tidsplanene er omtrentlige og ikke garanterte.

Leveringstidene inkluderer ikke tid til tollavklaring, fordi dette er utenfor Fruugos kontrollområde.

Vennligst tillat ekstra frakttid for levering til fjerntliggende steder, og også i løpet av hektiske perioder som rundt jul.

Alle leverandører leverer i løpet av vanlige arbeidstider og kan kreve signatur ved mottakelse, så sørg for at bestillingen din leveres til en adresse der noen er til stede for å ta imot den.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Visse produkter som kjøpes på Fruugo, kan ikke returneres. Disse produktene faller inn under følgende kategorier:

Vi ber om at du tar godt vare på produktene mens de er i din besittelse. Varer som returneres, må være i god stand. De må være ubrukte, fortsatt ha originaletikettene og ligge i originalforpakningen. Det er ditt ansvar å sikre at varene er pakket på riktig måte, og at de ikke blir skadet i løpet av transporten.

Varsling om retur

Dersom du ønsker å returnere en bestilling eller noen av produktene i en bestilling, ber vi deg varsle Fruugo-brukerstøtten innen 14 dager etter at du har mottatt varene, med følgende informasjon:

Brukerstøtten vår sender deg spesialinstruksjoner om hvordan du sender returpakken(e) tilbake til forhandleren(e). Vennligst ikke send returpakken før du har fått instruksjonene.

Returnering av produkter til forhandlere

Varer må returneres uten unødvendig forsinkelse, og ikke senere enn 14 dager etter at du har varslet oss om kanselleringen.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, må du sende hvert produkt i samsvar med instruksjonene og til forhandleren du i utgangspunktet kjøpte varen fra. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker registrert post (og forsikrer varer av høy verdi), ettersom verken Fruugo eller forhandlere er ansvarlige for forsendelser som kommer på avveie eller skades under transporten.

Sørg for å ta vare på postkvitteringen, slik at du har bevis på at du sendte varen i tilfelle den skulle komme på avveie.

Refusjoner

Du blir refundert innen 14 dager etter at forhandleren mottar varene. Vi varsler deg på e-post så fort produktene kommer frem til forhandleren og er godkjent for retur. Der forhandleren har tilbudt å hente varene, blir du refundert innen 14 dager etter kanselleringen.

Med mindre produktet eller produktene du vil returnere, kom frem til deg i skadet forfatning, er du ansvarlig for transportkostnadene for returen.

Såfremt du returnerer alle produktene fra en spesifikk forhandler, refunderer vi standardkostnaden for frakt, som du betalte for den opprinnelige leveringen. Dersom du valgte å betale for en ikke-standardisert levering, refunderer vi bare kostnaden for den rimeligste standardleveringen. 

Skadede eller feilaktige varer

Hvis du mottar en skadet, ødelagt eller defekt vare, må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig. Som et minstekrav ber vi deg ta med følgende informasjon:

Vi ber vanligvis kunder om å sende skadede produkter tilbake til forhandleren. Så fort de kommer frem til forhandleren, sender forhandleren deg et erstatningsprodukt. Dersom varen ikke kan erstattes, eller du ønsker å kansellere bestillingen, mottar du full refusjon. Du blir også tilbakebetalt for fraktkostnader for skadede eller feilaktige varer så fort vi har mottatt postkvitteringen din.

Dersom den ytre forpakningen på bestillingen din er synlig skadet når den mottas, og du mistenker at produktene også er skadet, kan du enten avvise leveringen eller godta varene og signere for dem som skadet. I begge tilfeller må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig.

Avvisning av levering

Dersom du avviser en levering eller deler av en levering (der produktet eller forpakningen ikke ser ut til å være skadet eller defekt), er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene.Eventuelle gebyrer og avgifter som er pådratt av forhandleren fordi pakken er avvist, blir trukket fra salgsrefusjonen.

 

Flere 32 North-produkter