Stabilicer Sport

kr419,00 Kun 1 vare igjen på lager
Størrelse :
EAN:
689076933599
Antall:
  • Produktreferanse: 3594465-7603296
  • Plane icon Sendes innen 24 timer
  • Sendes fra Storbritannia
  • Leveringskostnad til Norge kr160,95

STABILicers SPORT ble utviklet for våre alvorlig sportsentusiaster. Vi vet at du ikke la vinteren stopper deg, derfor har vi utviklet et produkt som kan hjelpe deg å nyte det med litt mindre risiko. Om du &

039; re en isete tursti, går for en vinter kjøre, eller bare å komme med en latte i en snøstorm, STABILicers SPORT gir tillit-inspirerende grep. En aggressiv klamp og såle kombinasjonen opprette perfekt mobilitet og trekkraft. Konstruert for å være med Tension-Fit Binding™, STABILicers SPORT holder sikkert til favoritt løpesko eller turstøvel og kan bæres med mest casual sko. Produktfunksjoner: fullstendige foten slip beskyttelse med hælen og forfoten cleats opprettholder trekkraft gjennom naturlig skrittlengde mens walking eller løping. Dobbel tetthet TPE Elastomer konstruksjon med utskiftbare fotballsko gir longwearing holdbarhet. Lett TPE Elastomer holder STABILicers SPORT trygt på plass. Trekkraft trå yttersåle og cleats kontakt walking overflate, å gi overlegen grep på isen, snø, rock og fortau. Utskiftbare cleats spare penger og øke produkt levetid. Nye borrelås © pulver rem holder SPORT sikrere på plass for strenge aktiviteter som fotturer og trail fotturer. STABILicers™ SPORT oss hva slags sko kan jeg bruke min STABILicers SPORT med? Du kan bruke STABILicers SPORT med atletisk sko, casual sko, sko eller arbeid støvler. (Beklager, høye hæler og større støvler er ut.) Hvordan kobler jeg STABILicers SPORT til min sko? STABILicers SPORT har en Elastomer spenning-fit bindende system som vil holde dem tett på plass. Fordi STABILicers SPORT strekke seg over en sko eller støvel tar de mer arbeid å sette på enn den opprinnelige STABILicers gjør dem mindre ønskelig for alle som har leddgikt i hendene. Vil min STABILicers SPORT strekke ut, noe som gjør dem ikke passer over tid? STABILicers SPORT er laget av en spesiell Elastomer sammensatte som tillater dem å ha en god hukommelse og er utformet for å holde formen. Men hvis igjen på et par sko eller krøllet opp i et skap, kan de endre formen litt. På hva flater kan jeg bruke STABILicers SPORT? STABILicers SPORT kan brukes på de fleste overflater funnet utendørs. De er ikke ment for bruk innendørs og kan ripe etasjer og ta på tepper. STABILicers SPORT er også ikke utformet på hard sleip overflater som fliser, polerte steiner eller metaller som er helt glatt. Gir STABILicers SPORT trekkraft på klart fortau eller fortau? Ja, STABILicers SPORT grep fortau, rock, fortau og de fleste utendørs vilkårene. Hvordan vet jeg hvilken størrelse å bestille? Sjekk ut våre størrelsen diagram. Velg din skostørrelse og finne tilsvarende STABILicers SPORT størrelsen. Hvis du er mellom to størrelser, bestille den mindre størrelsen hvis du kjøper dem for joggesko og større hvis du får dem for støvler. Passe er alt du trenger; Det spiller &

039, ikke trenger å være nøyaktig. UK størrelser er som følger: X liten 3-5 små 5.5-7.5 Medium 8-9.5 stor 10-12 hvor ofte må jeg erstatte cleats? Det vil avhenge av hvor ofte du bære STABILicers SPORT og på hva flater. Hvis du bruker dem bare på snø og is vil de vare på ubestemt tid. Hvis, men du bære dem på fortauet, må de kontrolleres for slitasje oftere. Erstatt cleats når overflaten blir glatt. Hvordan bytter jeg til cleats? Cleats kan endres raskt og enkelt med ¼" socket fastnøkkel eller skrutrekker. Erstatning cleats finnes i poser med 25, men bare noen få på hver eneste må endres samtidig. Kan jeg bare kjøpe skruene på Biltema for erstatning? STABILicers SPORT cleats er utformet for å passe inn i en gjenget receptacle og er laget av saken-herdet stål å redusere slitasje. De har en spesielt utformet figur som biter til is. Hvordan påvirker temperaturendringer min STABILicers SPORT? STABILicers SPORT er designet for vinteren, så kaldt vær ikke vil påvirke dem. Men STABILicers SPORT er ikke glad i høy varme, og bør ikke stå i direkte sollys eller i en tett bil. Skal jeg pre strekk min STABILicers SPORT før jeg prøve dem på for første gang? Ja, pre strekke din nye STABILicers SPORT vil tillate for en lettere første gang passer. Hvordan bør jeg lagre min STABILicers SPORT over sommeren? Fjern cleats (anbefalt, men ikke nødvendig) og lagre dem i et tørt område. STABILicers SPORT bør ikke oppbevares helst høy varme (som balkonger eller i biler.)

Produkter sendes fra individuelle Fruugo-forhandlere, som befinner seg i Europa og resten av verden. Leveringstid og fraktpris varierer avhengig av forhandlerens plassering, destinasjonslandet og valgt leveringsmetode.

Fruugo tilbyr to leveringsalternativer: Standard eller Express. Alle forhandlere tilbyr en standard leveringstjeneste, og noen forhandlere tilbyr også ekspresslevering.

Selv om Fruugo-forhandlere streber etter å levere innen disse tidsplanene, ber vi deg være oppmerksom på at tidsplanene er omtrentlige og ikke garanterte.

Leveringstidene inkluderer ikke tid til tollavklaring, fordi dette er utenfor Fruugos kontrollområde.

Vennligst tillat ekstra frakttid for levering til fjerntliggende steder, og også i løpet av hektiske perioder som rundt jul.

Alle leverandører leverer i løpet av vanlige arbeidstider og kan kreve signatur ved mottakelse, så sørg for at bestillingen din leveres til en adresse der noen er til stede for å ta imot den.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Visse produkter som kjøpes på Fruugo, kan ikke returneres. Disse produktene faller inn under følgende kategorier:

Vi ber om at du tar godt vare på produktene mens de er i din besittelse. Varer som returneres, må være i god stand. De må være ubrukte, fortsatt ha originaletikettene og ligge i originalforpakningen. Det er ditt ansvar å sikre at varene er pakket på riktig måte, og at de ikke blir skadet i løpet av transporten.

Varsling om retur

Dersom du ønsker å returnere en bestilling eller noen av produktene i en bestilling, ber vi deg varsle Fruugo-brukerstøtten innen 14 dager etter at du har mottatt varene, med følgende informasjon:

Brukerstøtten vår sender deg spesialinstruksjoner om hvordan du sender returpakken(e) tilbake til forhandleren(e). Vennligst ikke send returpakken før du har fått instruksjonene.

Returnering av produkter til forhandlere

Varer må returneres uten unødvendig forsinkelse, og ikke senere enn 14 dager etter at du har varslet oss om kanselleringen.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, må du sende hvert produkt i samsvar med instruksjonene og til forhandleren du i utgangspunktet kjøpte varen fra. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker registrert post (og forsikrer varer av høy verdi), ettersom verken Fruugo eller forhandlere er ansvarlige for forsendelser som kommer på avveie eller skades under transporten.

Sørg for å ta vare på postkvitteringen, slik at du har bevis på at du sendte varen i tilfelle den skulle komme på avveie.

Refusjoner

Du blir refundert innen 14 dager etter at forhandleren mottar varene. Vi varsler deg på e-post så fort produktene kommer frem til forhandleren og er godkjent for retur. Der forhandleren har tilbudt å hente varene, blir du refundert innen 14 dager etter kanselleringen.

Med mindre produktet eller produktene du vil returnere, kom frem til deg i skadet forfatning, er du ansvarlig for transportkostnadene for returen.

Såfremt du returnerer alle produktene fra en spesifikk forhandler, refunderer vi standardkostnaden for frakt, som du betalte for den opprinnelige leveringen. Dersom du valgte å betale for en ikke-standardisert levering, refunderer vi bare kostnaden for den rimeligste standardleveringen. 

Skadede eller feilaktige varer

Hvis du mottar en skadet, ødelagt eller defekt vare, må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig. Som et minstekrav ber vi deg ta med følgende informasjon:

Vi ber vanligvis kunder om å sende skadede produkter tilbake til forhandleren. Så fort de kommer frem til forhandleren, sender forhandleren deg et erstatningsprodukt. Dersom varen ikke kan erstattes, eller du ønsker å kansellere bestillingen, mottar du full refusjon. Du blir også tilbakebetalt for fraktkostnader for skadede eller feilaktige varer så fort vi har mottatt postkvitteringen din.

Dersom den ytre forpakningen på bestillingen din er synlig skadet når den mottas, og du mistenker at produktene også er skadet, kan du enten avvise leveringen eller godta varene og signere for dem som skadet. I begge tilfeller må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig.

Avvisning av levering

Dersom du avviser en levering eller deler av en levering (der produktet eller forpakningen ikke ser ut til å være skadet eller defekt), er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene.Eventuelle gebyrer og avgifter som er pådratt av forhandleren fordi pakken er avvist, blir trukket fra salgsrefusjonen.

 

Flere 32 North-produkter