SwimFin Shark Fin - rosa

kr249,00 På lager
Farge:
Rosa
EAN:
5060167440038
Antall:
  • Produktreferanse: 3619042-7680132
  • Plane icon Sendes innen 24 timer
  • Sendes fra Storbritannia
  • Leveringskostnad til Norge kr80,47

Funksjoner: - Shark fin formet oppdrift hjelp - Safe & sikre følelse i vannet - mest egnet for barn 15-30 kg og alderen 3 oppover - tilgjengelig i en rekke farger denne hai fin formet oppdrift bistand fra SwimFin gir barna et trygt og sikkert følelsen når lære å svømme og blader armene gratis for å lære sine svømmetur slag. Designet for barn i alderen 3-6 år, til omtrent 30 kg i vekt. Hva er SwimFin? SwimFin er et læremiddel, flotasjon enheten og moro vann leketøy alt i ett. Den skal bæres høyt på baksiden, over tyngdepunkt. Denne måten det vil 'stoppe' barnet i vannet - det vil ikke tips barn frem hvis slitt riktig. SwimFin inspirerer fantasi og spille. Når et barn setter på en SwimFin, de umiddelbart blir mer aktive, spiller, bygge tillit, lære, eksperimentere og ha det gøy

SwimFin spiller en psykologisk rolle i å lære å svømme, selv før en leksjon har startet. Barn elsker følelsen av sikkerhet og sikkerhet SwimFin gir dem, mens det motiverer og oppfordrer fantasi og spille. Viktigste om SwimFin er dette: jo mer neddykket det er, mer støtte det gir. Dette betyr at når barnet er vertikal, doggy padling gjennom vannet, SwimFin vil være nesten helt neddykket, gir maksimal støtte. Som barnets kroppsstilling blir mer vannrett, kommer SwimFin ut av vannet gir mindre støtte. Betyr dette barnet er svømming mer for seg selv med mindre og mindre assitance. Og Swimfin aldri har å bli oppblåst, Deflasjon eller må ha ytterligere støtte lagt til eller fjernet som med armbånd/plater, kroppen vester osv. I motsetning til andre svømming hjelpemidler, SwimFin er flere slag funksjonelle. Det etterlater armene helt gratis å gå og så kan brukes å lære foran crawl, back-slag, bryst-takts og butterfly. SwimFin fungerer for alle aldre og abilites: fra spedbarnsalderen tar vannet for første gang, hele veien gjennom forbedret elever til avansert svømmere som ønsker å utvikle slag technique. Vi bruker SwimFins i vår egen svømmetimer så kan attest til verdien for barn i alle aldre fra rundt 3 år

Merk: SwimFin leveres i en størrelse. SwimFin har blitt prøvd og testet og har vist seg for å fungere for alle aldre, størrelsene og ferdigheter. Imidlertid emballasjen finnes et diagram sier SwimFin er egnet for barn 15-30 kg og gir en omtrentlig alder utvalget av 3-6 år. Dette er påkrevd for alle oppdrift hjelpemidler som har gjennomgått sikkerhet testing og er kun veiledende. Så, hva skjer hvis du har et barn som er 5 år gammel, men veier 33kg? Passer SwimFin eller er det? Alt vi kan si er at vi har attester fra personer verden over forteller oss at det fungerer for barn i alle aldre. Oppfinneren av SwimFin, Kevin Moseley, er seks fot tre inches høy, veier fjorten stener (som er ca 200 pounds eller 90 kg) og en SwimFin vil holde seg flytende (han har personlig testet dette.) Dette bør gi en forelder eller lærer sjelefred. Men som nevnt på undersiden av eachSwimFin, må det brukes under konstant, i stand til veiledning.

Produkter sendes fra individuelle Fruugo-forhandlere, som befinner seg i Europa og resten av verden. Leveringstid og fraktpris varierer avhengig av forhandlerens plassering, destinasjonslandet og valgt leveringsmetode.

Fruugo tilbyr to leveringsalternativer: Standard eller Express. Alle forhandlere tilbyr en standard leveringstjeneste, og noen forhandlere tilbyr også ekspresslevering.

Selv om Fruugo-forhandlere streber etter å levere innen disse tidsplanene, ber vi deg være oppmerksom på at tidsplanene er omtrentlige og ikke garanterte.

Leveringstidene inkluderer ikke tid til tollavklaring, fordi dette er utenfor Fruugos kontrollområde.

Vennligst tillat ekstra frakttid for levering til fjerntliggende steder, og også i løpet av hektiske perioder som rundt jul.

Alle leverandører leverer i løpet av vanlige arbeidstider og kan kreve signatur ved mottakelse, så sørg for at bestillingen din leveres til en adresse der noen er til stede for å ta imot den.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Visse produkter som kjøpes på Fruugo, kan ikke returneres. Disse produktene faller inn under følgende kategorier:

Vi ber om at du tar godt vare på produktene mens de er i din besittelse. Varer som returneres, må være i god stand. De må være ubrukte, fortsatt ha originaletikettene og ligge i originalforpakningen. Det er ditt ansvar å sikre at varene er pakket på riktig måte, og at de ikke blir skadet i løpet av transporten.

Varsling om retur

Dersom du ønsker å returnere en bestilling eller noen av produktene i en bestilling, ber vi deg varsle Fruugo-brukerstøtten innen 14 dager etter at du har mottatt varene, med følgende informasjon:

Brukerstøtten vår sender deg spesialinstruksjoner om hvordan du sender returpakken(e) tilbake til forhandleren(e). Vennligst ikke send returpakken før du har fått instruksjonene.

Returnering av produkter til forhandlere

Varer må returneres uten unødvendig forsinkelse, og ikke senere enn 14 dager etter at du har varslet oss om kanselleringen.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, må du sende hvert produkt i samsvar med instruksjonene og til forhandleren du i utgangspunktet kjøpte varen fra. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker registrert post (og forsikrer varer av høy verdi), ettersom verken Fruugo eller forhandlere er ansvarlige for forsendelser som kommer på avveie eller skades under transporten.

Sørg for å ta vare på postkvitteringen, slik at du har bevis på at du sendte varen i tilfelle den skulle komme på avveie.

Refusjoner

Du blir refundert innen 14 dager etter at forhandleren mottar varene. Vi varsler deg på e-post så fort produktene kommer frem til forhandleren og er godkjent for retur. Der forhandleren har tilbudt å hente varene, blir du refundert innen 14 dager etter kanselleringen.

Med mindre produktet eller produktene du vil returnere, kom frem til deg i skadet forfatning, er du ansvarlig for transportkostnadene for returen.

Såfremt du returnerer alle produktene fra en spesifikk forhandler, refunderer vi standardkostnaden for frakt, som du betalte for den opprinnelige leveringen. Dersom du valgte å betale for en ikke-standardisert levering, refunderer vi bare kostnaden for den rimeligste standardleveringen. 

Skadede eller feilaktige varer

Hvis du mottar en skadet, ødelagt eller defekt vare, må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig. Som et minstekrav ber vi deg ta med følgende informasjon:

Vi ber vanligvis kunder om å sende skadede produkter tilbake til forhandleren. Så fort de kommer frem til forhandleren, sender forhandleren deg et erstatningsprodukt. Dersom varen ikke kan erstattes, eller du ønsker å kansellere bestillingen, mottar du full refusjon. Du blir også tilbakebetalt for fraktkostnader for skadede eller feilaktige varer så fort vi har mottatt postkvitteringen din.

Dersom den ytre forpakningen på bestillingen din er synlig skadet når den mottas, og du mistenker at produktene også er skadet, kan du enten avvise leveringen eller godta varene og signere for dem som skadet. I begge tilfeller må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig.

Avvisning av levering

Dersom du avviser en levering eller deler av en levering (der produktet eller forpakningen ikke ser ut til å være skadet eller defekt), er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene.Eventuelle gebyrer og avgifter som er pådratt av forhandleren fordi pakken er avvist, blir trukket fra salgsrefusjonen.

 

Flere SwimFin-produkter