VitaSense fullstendig renset kompleks - Detox Aid - 60 kapsler

kr149,00 På lager
EAN:
0617390891882
Antall:
  • Produktreferanse: 3912397-8861525
  • Plane icon Sendes innen 24 timer
  • Sendes fra Sveits
  • Leveringskostnad til Norge kr32,81

-Rens og Detox tarmen og indre - Aids i eliminere parasitter - bidrar til ødelegge giftstoffer raskt - støtter en økt immunforsvar - forsyninger kroppen med viktige næringsstoffer og kraftige antioksidanter - egenskapene for enkelte ingredienser: tranebær - bidrar til å fremme en sunn urinveiene og avføring. Hvitløk ekstrakt - rik på antioksidanter - vist å drepe Roundworms vanligste typen Intestinal parasitter. Apple pektin pulver - har en Scavenging effekt utøve en naturlig antibakteriell virkning i tarmkanalen - fjerne uønskede giftstoffer. Svart valnøtt skroget pulver - har anti-sopp antiseptisk Astringent og antivirale egenskaper - kalium Magnesium mangan svovel kobber og silika - styrke eliminering av ulike mikrober fra tarmen. Gulrot Juice pulver - rik på kraftige antioksidanter. Papaya frukt pulver - bidrar til å hindre Fungal Candida overvekst i fordøyelsessystemet - inneholder kraftige fordøyelsesenzymer som oppløse komprimerte avfallsprodukter. Pau DArco pulver - fremmer tarm rensing; Støtter Immune helse. Pluss disse ingredienser kjent for deres fordøyelsessystem og immunsystemet støtte: tre Betany pulver Butternut Bark pulver Cloves pulver malurt pulver Oregon Grape rot Blueberry blad Golden Thread Goldenseal og Echinacea Angustifolia pulver ingredienser: sink (amino Acid Chelate) 5 Mg proprietær blanding (738mg) som består av: tranebær (11% ekstra) hvitløk ekstrakt (1,2% Allicin) Apple pektin pulver svart valnøtt skroget pulver gulrot Juice Powder Papaya frukt pulver Pau D'Arco pulver tre Betany pulver Butternut Bark pulver Cloves pulver malurt pulver Oregon Drue Root (10:1 ekstrakt) Blueberry blad (22% ekstra) gull tråden (20% ekstra) Goldenseal 5% ekstrakt) Echinacea Angustifolia pulver andre ingredienser: Gelatin, magnesiumstearat ris mel og stearinsyre ingen kunstig farge smaken eller søtningsmiddel nei konserveringsmidler sukker nei stivelse melk ikke laktose uten Gluten nei hvete gjær ingen skalldyr. Natrium gratis. FORSLAG til bruk: For voksne ta én (1) kapsel opptil tre (3) ganger daglig 30-60 minutter før måltider med 8 Ounces eller din favoritt ikke-kullsyreholdige drikke. Advarsel: Hvis du er gravid sykepleie tar noen medisiner planlegger en medisinsk prosedyre eller en medisinsk tilstand konsultere lege før bruk. Avslutte bruk og konsultere din lege hvis alle ugunstig reaksjonene. Hold ut av rekkevidde for barn. Butikken ved romtemperatur. Dette produktet er ikke ment å diagnostisere behandle kurere eller hindre enhver sykdom.

Produkter sendes fra individuelle Fruugo-forhandlere, som befinner seg i Europa og resten av verden. Leveringstid og fraktpris varierer avhengig av forhandlerens plassering, destinasjonslandet og valgt leveringsmetode.

Fruugo tilbyr to leveringsalternativer: Standard eller Express. Alle forhandlere tilbyr en standard leveringstjeneste, og noen forhandlere tilbyr også ekspresslevering.

Selv om Fruugo-forhandlere streber etter å levere innen disse tidsplanene, ber vi deg være oppmerksom på at tidsplanene er omtrentlige og ikke garanterte.

Leveringstidene inkluderer ikke tid til tollavklaring, fordi dette er utenfor Fruugos kontrollområde.

Vennligst tillat ekstra frakttid for levering til fjerntliggende steder, og også i løpet av hektiske perioder som rundt jul.

Alle leverandører leverer i løpet av vanlige arbeidstider og kan kreve signatur ved mottakelse, så sørg for at bestillingen din leveres til en adresse der noen er til stede for å ta imot den.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Vi gjør vårt beste for å sikre at produktene du har bestilt, leveres i sin helhet og i samsvar med dine spesifikasjoner. Dersom du imidlertid skulle motta en ufullstendig bestilling eller varer som ikke samsvarer med bestillingen din, eller det er andre grunner til at du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du returnere varene eller produkter som var inkludert i bestillingen, og dermed motta full refusjon.

Visse produkter som kjøpes på Fruugo, kan ikke returneres. Disse produktene faller inn under følgende kategorier:

Vi ber om at du tar godt vare på produktene mens de er i din besittelse. Varer som returneres, må være i god stand. De må være ubrukte, fortsatt ha originaletikettene og ligge i originalforpakningen. Det er ditt ansvar å sikre at varene er pakket på riktig måte, og at de ikke blir skadet i løpet av transporten.

Varsling om retur

Dersom du ønsker å returnere en bestilling eller noen av produktene i en bestilling, ber vi deg varsle Fruugo-brukerstøtten innen 14 dager etter at du har mottatt varene, med følgende informasjon:

Brukerstøtten vår sender deg spesialinstruksjoner om hvordan du sender returpakken(e) tilbake til forhandleren(e). Vennligst ikke send returpakken før du har fått instruksjonene.

Returnering av produkter til forhandlere

Varer må returneres uten unødvendig forsinkelse, og ikke senere enn 14 dager etter at du har varslet oss om kanselleringen.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, må du sende hvert produkt i samsvar med instruksjonene og til forhandleren du i utgangspunktet kjøpte varen fra. 

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker registrert post (og forsikrer varer av høy verdi), ettersom verken Fruugo eller forhandlere er ansvarlige for forsendelser som kommer på avveie eller skades under transporten.

Sørg for å ta vare på postkvitteringen, slik at du har bevis på at du sendte varen i tilfelle den skulle komme på avveie.

Refusjoner

Du blir refundert innen 14 dager etter at forhandleren mottar varene. Vi varsler deg på e-post så fort produktene kommer frem til forhandleren og er godkjent for retur. Der forhandleren har tilbudt å hente varene, blir du refundert innen 14 dager etter kanselleringen.

Med mindre produktet eller produktene du vil returnere, kom frem til deg i skadet forfatning, er du ansvarlig for transportkostnadene for returen.

Såfremt du returnerer alle produktene fra en spesifikk forhandler, refunderer vi standardkostnaden for frakt, som du betalte for den opprinnelige leveringen. Dersom du valgte å betale for en ikke-standardisert levering, refunderer vi bare kostnaden for den rimeligste standardleveringen. 

Skadede eller feilaktige varer

Hvis du mottar en skadet, ødelagt eller defekt vare, må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig. Som et minstekrav ber vi deg ta med følgende informasjon:

Vi ber vanligvis kunder om å sende skadede produkter tilbake til forhandleren. Så fort de kommer frem til forhandleren, sender forhandleren deg et erstatningsprodukt. Dersom varen ikke kan erstattes, eller du ønsker å kansellere bestillingen, mottar du full refusjon. Du blir også tilbakebetalt for fraktkostnader for skadede eller feilaktige varer så fort vi har mottatt postkvitteringen din.

Dersom den ytre forpakningen på bestillingen din er synlig skadet når den mottas, og du mistenker at produktene også er skadet, kan du enten avvise leveringen eller godta varene og signere for dem som skadet. I begge tilfeller må du varsle Fruugo-brukerstøtten så fort som mulig.

Avvisning av levering

Dersom du avviser en levering eller deler av en levering (der produktet eller forpakningen ikke ser ut til å være skadet eller defekt), er du ansvarlig for å dekke fraktkostnadene.Eventuelle gebyrer og avgifter som er pådratt av forhandleren fordi pakken er avvist, blir trukket fra salgsrefusjonen.

 

Flere Vitasense-produkter